Abcxyz minikprensesimmm aynen birde sey birtane ebe hazirlandi kontrol etmek icin oteki de arkadan gelmis sen bakta bi de ben bakayim diyor dedim niye biriniz anlamiyor musunuz da ikiniz bakacasiniz dedim sonradan gelen eldivenleri cikardi tamma o zaman sen jeli falan surmussun sen bak diyo Allah razi olsun ya dedim 🙄🙄🙄 sanki deneme tahtasiyiz 🙄🙄
minikprensesimmm Abcxyz ahahahah tövbe iyi demişsin valla gene de helal olsun. Bu ne be iyice oyuncak olduk😅
Tuba18 mercimeginanne benimki de bende dedim nasıl söylicem diyo bilmiyorum böyle olacağımı düşünemedim 😅birden heyecanlandım falan
Tuba18 tgul inşallah gönlünüzden geçen neyse o olur ben doktora da dedim illa normal olsun demiyorum eğer vücut yapım uygunsa normal olsun istiyorum o da uygun dedi bir terlik olmadığı sürece yaparsın
tgul Tuba18 Bende normal diye diretmiyorum aslında çünkü önemli olan ikimizinde sağlığı ama normal doğum şansım varsa tabi ki normal doğurmak isterim. Rabbim gönlümüze göre versin, sizde hayırlısıyla sağ salim kavuşursunuz yavrunuza inşallah 🤲🏻
didemblr minikprensesimmm aminn inşallahhh hepimz sağlıkla kolaylıkla kucaklarımiza alırız bebislerimizi🥰🤲 sen kaç hafta kaç günlüktun. Hep görüyorum ismini ama inan ki karışıyor hep kizlar 🙈
Abcxyz minikprensesimmm napayim anacim biride demiyo ki bide buna soralim sanki benim bedenim degil 🙄 🤦🏻♀️
Hurims https://www.google.com.tr/amp/s/www.wikihow.com.tr/Evde-Do%25C4%259Fum-Nas%25C4%25B1l-Ba%25C5%259Flat%25C4%25B1l%25C4%25B1r%3famp=1 Kızlar güzel bi yazı bakın bi
Eylul2107 Kubragn bitane cikti erkek 😄 masallahh :) doktora kac gunde bir gidiyorsunuz 40 haftalk oldugunuz için demin bi postta 40+2 gunlukken bebek kaka yapmis yaa artk tedirgin olmaya basladm
Derya1453 minikprensesimmm sizin daha var ama ☺️40 haftasını doldurup doğuramayanlar var mesela ben 40+2
Kubragn Eylul2107 5 gün sonra randevu verdi ama hareketleri çok iyi takip etmek lazım bende korkuyorum ama doktorum çok relax
sinem_a minikprensesimmm bugün kontrolümüz vardı 39+6 yız sancımız suyumuzda azalma hiç birşey yok doktorum doğumun gerçekleşmezse 18 Mart perşembe gel bi bakalım 21 22 si gibi doğumunu başlatalım dedi bakalım🐣