fysdrucr Sermec27 Sermec27 güzelse ve kalitesine güveniyorsan neden ısrarla damanacaya geçmek istiyorsun , hem çok güzel olduğunu söyleyip hem illa damacanaya geçeceğim demek çok çelişkili. Bölge bölge Çeşme suyu tüketimi öneriliyor.
Sermec27 fysdrucr canım benim kayıplarım var ve ne yazık ki en ufacık bir seyden korkuyorum artık evet tadı güzel ama blraz önce bir yazı okudum hamileler ceşme suyu içmemeli diye ondan dolayı içim rahat etmedi evet içtiğim musluk suyu beni bugune kadar rahatsız etmedi ama bizim gibi kayıp yaşayınca hele de ileri hafta kaybı olunca bu her seyden nem kapıyorsun o yüzden sormak ona göre hareket etmek istedim
yesilkahve Arıtma kullanıyoruz, musluk suyu ve damacanaya arıtma taktıracağımız zaman test yaptırmıştık. Damacana suyu da neredeyse musluk suyu kadar kirliydi o günden sonra dışarı çıkarken bile arıtmadan su doldurup yanıma alıyorum.
fysdrucr Sermec27 ama İnan bana damacanalar sandığımız kadar güvenli değil. Damacanaya geçtiysen cam şişe kullanmalısın. Plastikler hiç ama hiç sağlıklı değil
Sermec27 3MelekAnnesi3 yine de içim rahat etmedi canım biraz pimpiri var da bende o yazıyı okudum artık rahat rahat içemem ceşme suyunu 🥰
Annecik_ Sermec27 musluk suyunda sıkıntı çoğunlukla yok ama işte bazen hastalıkları oralardan da istemeden olsa kapabiliyoruz hamile olunca da tedavi işi ilaç kullanımı zor oluyor haliyle ondan varsa imkan damacana kullanın bir süre kafanız rahat eder
Sermec27 Annecik_ anladım canım haklısım bende öyle düşündüm ne kadar temiz de oldugunu düşünsek her an hersey olabilir artık bende damacanaya geçerim canım 🥰
Sermec27 Adige60 Bittercikolata metehaninannesiii Lulemom Minik_kalplim_ Kuzucccum hanımlar eşim hazır su aldı da böyle acı gibi geldi su bana neden ki suyla mı alakalı alışık olmadıgım için mi normal mi acı gibi olması suyun 🥰
Adige60 Sermec27 markaya göre degisiyor mus canım ben çok anlamam ama eşim hemen anlar her suyu içmez belki sende oylesindir belki de alışık olmadığın için öyle gelmiştir
Kuzucccum Sermec27 yanı şuanki içtiğim suda öyle bı tat almadım markayla alakalıdır yada yeıdgınız başka seylerın de tadı kötü mü
metehaninannesiii Sermec27 bende aksine musluk suyu acı geliyor ama belki alışık olmadığınız için olabilir yada markasından da kaynaklanabilir
Sermec27 tanya25 teşekkür ediyorum canım eşim aldı geldi de hazır su ya bana acı geldi tadı neden ki doğal kaynak suyu yazıyor üstünde şişenin normal mi ki acı olması 🥰
Sermec27 Adige60 bilemedim ki acı geldi tadı üstünde doğal kaynak suyu yazıyor onla mı alakalı ki biraz acılık var suda
Aselminaaa Sermec27 pet sisede su aliyoruz bi yurt disinda bazi ulkelerde musluk suyu icmek zor biraz ama simdi britanin su ariticisini alicam onu kulanicam yetti canima su almaktan
tanya25 Sermec27 sana öyle gelmiştir bende eskiden çeşmeden içerdim ama bizim sular artık aşırı klorlu olduğundan hazır almak durumunda kaldık ilk başta bana da acı gelmişti :)
Aselminaaa Sermec27 britanin su surahilerinin cok iyi oldugunu duydum ara ara trendyolda indirime giriyor bak muhakkak cnm