Sermec27 baby0615 cok şükür bugüne kadar idrar tahlilinde ve kan tahlilinde enfeksiyon bakteri cıkmadı arıtma yok ne yazık ki evde hepte cam bulamıyoruz biz küçük bir ilçede yasıyoruz mecbur plastik şişede ki damacanalardan içeçeçeğiz
baby0615 Sermec27 öyleyse çeşmeden içmeniz çok daha sağlıklı. Plastik damacanaların tehlikesi gerçekten çok fazla. En başta meme kanserine sebep oluyor.
Sermec27 Minik_kalplim_ buranın suyu güzel temiz aslında kaynaktan geliyor küçük bir ilçe ama içim rahat etmedi artık damacanaya geçiçem
merimerii Sermec27 her şehrin su analizi farklı oluyor, samsunun nasıl bi bakın ona göre tercih edin temiz görünüyorsa. ben eskişehirde yaşıyorum mesela burada musluk suyunu kimse içmez klorlu çünkü. çay yemek bile yapmaz çoğu kimse.
Sermec27 merimerii aslında temiz yaşadıgımız ilçe küçük bir ilçe kaynaktan geliyor su ama içim rahat etmedi benim bundan sonra damacanaya geçicem inşallah 🥰
Kuzucccum Sermec27 ben hazır su kullanıyorum haftalık 6lı alıyorum duzenlı ıcıyorum hep yanı başımda unutmak gb bır şeyim olmuyor
Sermec27 Adige60 Bittercikolata metehaninannesiii Lulemom Minik_kalplim_ Kuzucccum hanımlar eşim hazır su aldı da böyle acı gibi geldi su bana neden ki suyla mı alakalı alışık olmadıgım için mi normal mi acı gibi olması suyun 🥰
Sermec27 baby0615 canım ama yine de içim rahat etmedi musluk suyu içilmemeli deniyor eşime damacana aldırdım şişeye koydum bundan sonra damacanayla devam edeceğim 13 hafta kaldı Allah nasıp ederse doguma
bebisini-bekliyor Sermec27 bende samsun dayım canım bende hep musluk suyu içerdim samsunun suyu kokmuyor ya içiliyor 😊 evlenince öyle hazır almaya başladık hazır içiyorum suanda da enfeksiyon felan olur belkı bazen musluk suyuna kirli su karışırsa diye
Sermec27 bebisini-bekliyor anladım canım yani aslında güzel tadı ama içim rahat etmedi eşime damacana aldırdım artık damacanayla devam ederim bundan sonra 🥰
Sermec27 Abcxyz öyle yaptım canım bugun bir yerde cıktı karsıma hamileler hazır su için diye bende musluk suyu içiyorsum hep ama içim rahat etmedi hazır suya geçtim eşime aldırdım biraz önce 🥰
3MelekAnnesi3 Sermec27 Ankaradayım ve malesef sular leş gibi biz köyden doldurma su veya arıtmadan içiyorum
Sermec27 3MelekAnnesi3 anladım canım bizim buranın suyu güzel aslında tadı da güzel ama içim rahat etmedi damacanaya geçtim bizde artırma yok su an
3MelekAnnesi3 Sermec27 suyu sana temiz geliyorsa içmeye devam et canım sorun olcagını sanmıyorum sen gelip benim cesmemden akan suyu bir gör bazen kan sanırsın 😂
fysdrucr Sermec27 Sermec27 güzelse ve kalitesine güveniyorsan neden ısrarla damanacaya geçmek istiyorsun , hem çok güzel olduğunu söyleyip hem illa damacanaya geçeceğim demek çok çelişkili. Bölge bölge Çeşme suyu tüketimi öneriliyor.
Sermec27 3MelekAnnesi3 yine de içim rahat etmedi canım biraz pimpiri var da bende o yazıyı okudum artık rahat rahat içemem ceşme suyunu 🥰