ogrencianne35 Zzeynep1 4500 ddiler watsap danışma hattından daha hastaneyle görüşmedim doktordan doktora değişiyor fiyatlar
Ayazz21 _anne_ 36 haftadan sonra hurma her hafta attırarak yedim , merdiven inip çıktım , pilates topuyla fazlasıyla zaman geçirdim , çoğu doktor ilişki öneriyormuş bizimki yasakladı 36 dan sonra 😀 39+5 te doğun yaptım ☺️
Gulsahkyc _anne_ benim ikinci doğumum ilk doğumum travmaydı bu ise çok güzeldi ilk doğumda kesim çok büyüktü dikişler dışarıdaydı Ama bu doğumumda Nurhan hanım gizli dikiş atmış inanın dışardan görünen hiç bir şey yok ve de en önemlisi ne otururken ne kalkarken acım olmadı Allah razı olsun kendisinden
nurbanusan Gulsahkyc merhabalar, ben de çekirge dorukta yapmayı düşünüyorum, nasıl bi hastane ilgililer mi? Hiç özeş hastane tecrübem yok. Kontrole doktorun özel kliniğine gidiyorum, doğum için tedirginim baya. Sizin doktorunuz kimdi?
Gulsahkyc nurbanusan doktorum Nurhan Çelikti harika bir doktor doğumhanede belime masaj yaptı o kadar diyim gündüz ekipte çok iyiydi 👍🏽
Hellolo Benimde ilk gebelik çekirge dorukta yapacağım doktorum Ziya Çetin hastane nasıl ilgilimi kovid testir fiyata dahil mi birde epudralde ekstra ücret alıyorlar mı hiiiiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ merak öğrenen varsa yazarsa sevinirim
_anne_ Hellolo ziya cetine bende gittim evet onun çekirge doruk ile anlaşması var. Ziya bey le gorusseniz daha mantıklı olur bence
Ayazz21 Hellolo yıldırım dorukta yaptım doğumu covid testi için 250 TL alıyorlar doğumdan önce epidural için bize bilgi verirken 400 TL demişlerdi
Senemunlu _anne_ 2019 kasimda senem hanim cekirge doruktayken yapmistim. Hastane guzeldi ama doktor cok onemli .simdi ozel muaynanesi var oraya gidiyorm ins 2. De onda olcak
_anne_ Bmom kasmican diyorlar ama bilmiyorum. 37.haftada gidicem çalışamaz raporu almak için yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. Çağırdı mi seni çatı muyanesi için kaçıncı haftadasıniz
Bmom _anne_ ben 29+2 deyim şuan ama 34 te yapariz dedi bidahaki ay banada erken geldi biraz fakat bebek aceleci gibi önde gidiyor baya o yüzden
_anne_ ogrencianne35 ogrencianne35 Embiye Yılmaz benim ordaydi ayrıldı hala dorukla anlaşması varmis ama
_anne_ Bmom cnm embiyenin ultroson cihazı 1 hafta önden gidiyor galiba benim devlette de haftalarım normal çıkıyor doruk Hastanesi’nin cijazlarindada embiye de 1 hafta önde gözüküyor