zxcvbhgfd Bnm kontrolüm yakın canm haftaya gitcem büyümüştür inş prensesim 💕 27+4 bizm cok şükür sen?
ArasAsya Benim mide yanmam kasık ağrım çok var doktorum bebek ters pozisyonda oldugu için bu şikayetlerim olduğunu söyledi. 27+5 ken kontrolde 1200 gr dedi boyuda 38 cm di canım
zxcvbhgfd ArasAsya bnmde ters duruyormuş bnde biraz iş yapayım yada yuruyeyım kasıklarımda sancı oluyor
Burcuk ArasAsya 24. Haftada 650 gramken 27-28. Haftada yani 1 ayda 2 katına mı çıkıyor kilosu uuuuuuu 😍😍😍😍 maşallah kiiiiii tütütü
EmrahEsmaSaglam Ay biz 28 haftalık olduk mu yaa 🤗 bazen dolaşırken 5 haftalık 8 haftalık Hamişlere denk geliyorum çok mutlu oluyorum neden se 😀☺
ArasAsya zxcvbhgfd seninde 1 kılo olmuştur canım önemli olan bu haftadan sonra aldığı kilolarmış aslında
Destina Bugün gittim daha kontrole. 28+5 1350 gr 40 cm dedi. Sağlıkla doğsunlar. 28 leri gördük darısı 38 lere...
zxcvbhgfd ArasAsya ay inş kuzum yaa çok heyecanlanıyorum gun geçtikçe 👼💕 kontrolu dört gozle bekliyorum 😍
ArasAsya zxcvbhgfd benimde temiz çıktı canım tokluğum iyimiş açlığım sınırdaymıs bu ne demek biliyomusun