E-K-D Mandalina91 😅 29 dan sonrasını hatırlamıyorum tartı ibresi titriyor ben çıkınca. 35 haftalığım 11 kilo aldım😬 Deli gibi tatlı, çikolata yiyorum iştahım şu iki haftada öyle bir açıldı ki sanırsınız yıllardır yemek vermiyorlar bana gözü dönmüş bir kurdum 🐺🙄
Mandalina91 E-K-D ağlamak istiyorum aynı ben. Ben ki tatlı ile hiç aram yoktu, nasıl böyle oldum 😀 korkuyorum şeker falan çıkacak diye daha 24. Haftadayım , en azından kontrole kadar durdurayım diyorum kendimi
Mandalina91 eda2242 benimde anne Edirneli baba Tekirdağlı 😀 bilmem mi o espiriyi. Ama hamur işleri bu kadar olmasaydı memleketimizin napalımmmm 😂
eda2242 Mandalina91 edirneliyim bende ☺️ Hafta sonu katmerler lokmalar iyşimikliler derken böyle olduk işte 😂 olsun doğum olsun zayıflarım diye avunuyorum ses etme😂😂
Soe Mandalina91 😍 ya ilk 3 ay hergünüm mide bulantısıyla geçti ondan alamadım. Bünyem kilo almaya çok müsait fazla da kaçırmadım ama demekki daha da dikkat etmemiz lazım. Herkes son haftalarda şişiyosun diyo 😱
Mandalina91 Soe bende kilolu değilim aslında ama göbeğim şuan çatlayacak gibi. Sebze yedim muz ve süt içtim şu saate kadar.
E-K-D Nil3535 inşallah ondandır😅 doğurunca bana kalan kiloları gördüğümdeki o yüz ifademi merak ediyorum. Emzirirken de sigara içilmiyor herhalde bide öyle yer içeriz ohhh afiyet olsun 🤤
asellolya haftamdayım 5. aya kadar neredeyse kilo almadım. 60 kiloyla hamile kaldım. ne olduysa bu son iki ayda oldu. cok hızlı kilo alıyorsunuz bilmiyorum en azından bende öyle oldu. iştahımda açık gerçi ama dikkat etmeye calısıyorum. 5,8 kilo almışım. 6 diyelim işte
Soe Mandalina91 aynen ben de öyle koca bir göbekten ibaretim 🤣sebze meyve arada nadir kaçamak tatlı ekmek bile yok gün boyu. Ama benim hiç hareketim yok gerçi önceden de yoktu ama zayıftım 😬
Sulbiye Mandalina91 tam o süreçte bnde aynı 4 kilo aldım sonra düzenli bir şekilde ayda 1 veya 1 buçuk aldım dikkat et canm 😊
socialmom0 Mandalina91 bünyeye göre değişiyor evet ben 28 de 13 olmustum dikkat etmeme rağmen ama ilk aylar sudan tiksinmistim içemiyordum ilk aylarda kilo aldım bakalım kaçta doğum yapicam suan 32 deyim kontrolüm haftaya
Miumiu Mandalina91 Yaa ben de tam tersi neden böyle oldu bilmiyorum😂 ilk 4 ay 3 kilo aldım. Son 1.5 ayda 1 kilo almışım doktor tebrik etti beni böyle devam et diye 😅😅 Kızlar gerçekten yiyorum da yani boğazımı kesmedim hiç ama son 1 aydır düzenli yürüyüş yapıyorum bence kesinlikle bununla ilgili🌸
Ozlem23 Mandalina91 ben ilk üç ay almamıştım ikinci üç ay almaya başladım doktorum ayda iki kilo alman normal dedi öylede oldu 31 haftalık şimdi toplam 9 kilo almışım