tubiii0106 Hazal12 ben hamileymisim daha farknda deildim canm kokorec bumbar sirdan cekiodu aksamlari cikip yiyoduk 1 hafta sonra hamileligimi ogrendm😃
Denizsa İstanbul migroslarda var canım erik dün yedim bende tabi çok zevk almadım ama olsundu çağla daha güzel tüm manavlarda var 🙏🙏
Zeycel Hazal12 ben ilk çilek aşerdim hemde deli gibi kardeşime çabuk getir yoksa parçalarım seni dedim 😂😂😂
Tugce0707 Hamile olduğumu bilmiyordum felaket şekilde lahmacun canım istiyordu şimdi 12 haftalık olduk şeftali aşeriyorum 🙈🙈
emine86 Siyah zeytin 😊normalde hayatta yemem pizza da salata karsima ciksa tek tek ayiklardim deli gibi gece gunduz siyah zeytin yedim 😂
Tiko Hazal12 suzme yogurt ve dondurma asermistim ilk annem sevdiyimi bildigi icin cilek almisti kokusu vardi ama tadi yoktu
Tiko Tosbik51 kocam peynirden tiksiniyor yediyimi gorurse ⅔ gun bana yaklasmiyor o yuzde tost bir hayal gibi suan
minikprensimmm123 Erik 🤣🤦♀️dün de inanmazsınız dışarı çıkınca öyle güzel ot koktu ki burnuma Bi iki tane yedim arzum geçti 🤣🤣
Busra1129 Ben 2 gece rüyamda nar yedim 😂😂 sonra eşim buldu geldi 😂😂 dün badem 😂😂 Allahtan çarşıda vardı😂😂