Goxun Rus_kusu evet doktor banada aynı şeyi söyledi :( 1aydır kullanıyorum ilacı hala çkm sık wc çıkıyorum umarım düzelme vardır ama hiç sanmıyorum :())
Rus_kusu Goxun içini ferah tut düzeliriz inşallah ya aşılmayacak bir şey değilmiş allahım beterinden korusun
Gamseee Rus_kusu benim de aynı ben hamile kalmadan önce başladım aynı hapa çok şükür şuan 13+4 olduk hala devam doğuma kadar devam dedi bana da doktorum sıkıntılı birsey değil içiniz rahat olsun
Gamseee Rus_kusu valla gel dedi de gitmedim açıkçası 2 ay olacak gidicem bir ara inşallah normalde her ay kontrol dedi de zaman yetmiyor valla
EmirAta Rus_kusu benimde ilk baslarda cok yuksekti ayni ilacin 75 ml kullaniom 12 +5 gunluguz gecen hafta gittim 5 e kdr dusurdum normalde 2 bucuk olmasi gerekiomus hamilelerde
Rus_kusu Gamseee ama aksatmamaya çalış canım önemliymiş bebeğimiz açısından bügün 2 farklı Dr gittim aklımda soru işareti kalmasın diye ikiside her ay düZenli olarak kontrol etmek gerekiyor dedi kesin
Gamseee Rus_kusu ya benim çok az yüksek örnek sınır 6.9 ise benim 7.1 çıktı suan tam hatırlamıyorum da çok yüksek değildi yani o yüzden çok düşmedim üstüne açıkçası en kısa zaman da gidicem ilacım bitiyor zaten 🤦🏼♀️
Wonderwoman Rus_kusu neden yaptın canım hiç skinti yapılacak bir durum yok her ay kontrole git ☺️☺️ sabahları yemekten 1 saat önce aç karnına içiyorsun okadar