Hatice44 Kızlar yaaaa çok heyecanlıyım şuan 27 haftalık gebeyim bayramdan Sonra yaklaşık 3 hafta Sonra bebişin herşeyini alayım diyorum geç kalmadım değil mi 😁 30 haftalık oluyorum sizler aldınız mı kaçıncı haftadasınız
Crktnmltm Hatice44 Ben 33. Haftamdayım nerdeyse hiç birşeyi yok 😂 bekliyorum bayramdan sonrayı inşallahhh 😍
aesma Hatice44 ben 16. haftada başladım yavaş yavaş :D şuan 29. haftamdayım bakım ürünleri bez falan kaldı bitek onlarıda 30dan sonra tamamlarım diye düşünüyorum :D
Cigdem91 Hatice44 22. Haftada dayanamayıp ebebekten alışveriş yaptım internet sitesinden bütün kıyafet ihtiyacını bitirdik şimdilik ufak tefek şeyler kaldı ve beşikle bebek arabası 🤗🤗
arzuu3469 Bende hicbisey almadim 27.haftadayim esim internetten alalim dio uygun site bilen varmi30a kadar tamamliyim diyorum
Hatice44 arzuu3469 ben ebebekten görüp alayım diyprum cnm hepsini toplu şekilde bi seferde kurtulayım 😀
Feyza12 Ay inanmıyorum nasıl almıyorsunuz benim elim durmuyo sanırım şimdi dogsa 1 yaşına kadar giyecekleri hazır ve 20 haftalığız 😂
Hatice44 Feyza12 kendimi frenledim şimdiye kadar kayınpederim de toplu para vericem her şeyini bir alın dedi erken almayın Allah korusun diye 😀 Yoksa içim hala gidiyor cnm😂😂
Zagrozunannesi Bizim de her seyımız hazır 36 haftalık olduk 😍tabi su an da biz her şeyi hazır zannediyoruz ama doğduktan sonra yine bi kac eksık oluyo gözden kaçanları da sonra alırız ınsallah 🤷♀️
Hatice44 Cigdem91 ayyy maşallah cnm valla en güzelini yapmışsın biraz geçince kalkamıyorsun biyerden😂
Kubra_dmrr 30haftalığım çoğu şeyi tamamladık ufak tefek seyler kaldı cinsiyeti öğrendiğimizden beri alabildiğimiz seyleri aldık bence erkenden tamamlamak lazım ben çok ağırlaşmaya başladım zor oluyor sonra 🤦🏻♀️
Zeykem Hatice44 28 haftalıgız herseyı bıttı ben son ana bırakmak ıstemedım kı sımdı bıle kapı dısaeı cıkacak halım yok ıyıkı bıtırmısım sadece yıkamak utulemek kaldı