SemraNur Ben 7 haftalığım ama bnimde çok fena hiç ilaçta almıyorum yudum yudum su içiyorum bazen rahatlatıyor ama hiç biri net kesmiyor
Srplbcc Latifeerbay 28+6 hamileyim , feci mide yanmam vardı ama ilaç kullanmak yerine hafif yedim bol su içtim akşam 7 den sonra yemek yemedim ve mide yanmam geçti inşallah sizinde geçer biran önce
Helinrojbinn Fatmaliakburak26 banada saglik ocagnda onerdi doktor istersen ilac yazayim ama soda ce cubuk kreker ile gecirdim gebeligimi bnde dedi gercektende oyle imi ama bahartli yiyince ozellkle soslu misir bhartli yemek ce cips yiyince onlar bile kesmio yani az biraz.
SEZKI Latifeerbay elma ve çiğ badem çok tükettim bir de soğuk süt tavsiye ederim, ve tüm yanmaların sebebi bilmem ama bebeğim saçlı doğdu 😂😂😂
merTveygt7 Latifeerbay Canım yediklerinle alakalıda olabiliyor bazen ben hamilelik diyetine başladıktan sonra kurtuldum bu mide yanmasından ki inanılmaz sorun yaşıyordum suan yağ tuz şeker hamurişi ekmek tüketmiyorum baya faydası var
-Tgb- Latifeerbay benimde çok oluyor yanmam gaviscon double actıon verdi Dr um ama bazen fayda ediyor bazen etmiyor etmediği zaman ılık süt içiyorum geçiyor isterseniz deneyin 🙏
mevos_blt07 Smyy00 öncesindede reflü rahatsızlığım vardı sanırım o yüzden bu kadar şiddetli yaşıyorum😣
Sibelezgi Latifeerbay doktotum gaviskon vermisti ama cok fayda etmez artik son ayda dedi pulcet yazdi yanma eksime hicbise kalmadi mucize gibi geldi keske once yazsaymis 😊😊
Sibelezgi Dogal olarakta ayva yesil elma salatalik sut beyaz leblebi bunlarda fayda sagliyor ama herkeste farkli tabi
Adakbebek2020 Latifeerbay Bende 7 haftalık gebeyım fakat inanın benımde bu ara mide yanmam var doktora gittim gavıscon verdı fakat pek gerekmedikçe kullanmıyorum. Ama sankı mideme böyle yanma hissiyatı saplanıyor..
CerenGdk Adakbebek2020 Latifeerbay dakbebek2020#13783023 selaaam gerçekten sıkıntılı bi durum banada gaviskon verdi doktor fakat malesef çözüm değil.Bana tek iyi gelen tam geçirmesede hafifleten şey ılık süt
Ozlem-trk Latifeerbay mide yanması için panto ve gaviscon a izin var ve renni ye ilaç olarak ama ilaç almak istemezseniz ki ben öyle yapıyorum gastritim olmasına rağmen karbonatlı su içebilirsiniz. 1 çay kaşığı karbonat 1 bardak suya karıştırıp. Yenilebilir olmasına dikkat edin
ozlemzkn Latifeerbay yazıldı mı denediniz mi bilmiyorum ama naneli şeker de deneyin mutlaka. Bana çoğu şeyden daha iyi geldi