Girlsmomm UrazyadaMasal aynıyız benim de 26+3 bugün şeker yüklemesi yaptım Dr dikkat et dedi suyum biraz fazla bebek önde biraz benim de midem çok yanıyor 1 haftadır Dr a söyledim kilo alırım diye vermedi ilaç 😄 baharatlı yemeği bıraktım maden suyu içiyorum elma yiyorum ama çok zorluyor artık 🥺
UrazyadaMasal Girlsmomm Girlsmomm artık zor kisimlsra geldik hayırlısıyla atlatıp kucağımıza alalım inşallah♥️
Smyy00 mevos_blt07 aynı ben kendimi gördüm adeta :( bende 3 yastıkla sabaha kadar oturuyorum az başımı eğince anında başlıyor
mevos_blt07 Smyy00 öncesindede reflü rahatsızlığım vardı sanırım o yüzden bu kadar şiddetli yaşıyorum😣
Smyy00 Abcxyz bal aşırı derecede yakar normalde bile boğazına gelince yakar hissedersin, sıcak tabiatlı bir yiyecek zaten, mide yanmasına tatlı şeyler pek iyi gelmez
Chemstry Gulsah91 banada bugün rabelis yazdı doktor ama prospektüs kafamı katıştırdı hamilelikte kullanmayın diyor biraz yorumlara baktım kullanan gebede çok gibi gözüküyor
Gulsah91 Chemstry eğer sakıncalı olsa doktor yazmazdı diye güveniyorum bende zaten çoğu ilaçta en kötü ihtimaller yazıyor hepsini detaylı okusak ilaç içemez hale gelicez:)
melikeyldrm_54 Latifeerbay benim hergün yanmaya başladı 31 haftalığım. Rennie çiğniyorum hemen geçiyo cnm
Abcxyz Smyy00 bende oyle dusunuyordum taa ki zaten yaniyorum daha ne kadar yanabilirim ki dedim bi cay kadigi attim agzima aman Tanrim bu bi mucize idi ben sok ilac gibi sak diye kestii bakin mucizevi etkisi bence cunku cikolata vs aksine daha cok yakiyor zaten
msa06 Latifeerbay bunun için bebeklerin reflu yatağı var ya siz de onun gibi bir düzenek kurmaya çalışın, alta yüksek yastıklar koyun bir de öyle deneyin
Burcu4135 nazli1992 reflüsü olan icin sakız cignemek cok sakıncalı. Benim reflüm var ve doktor asla sakız cigneme dedi. Yazmak istedim reflüsü olanlar okur sakız cignemek isterler diye.
Nesli1407 Latifeerbay merhaba ben uzun süre bulantı ve yanma şikayeti yaşadım rennie yada diğer bulantı ilaçları hiç bir geçirmedi deneme yanılmayla en son doktorum LANSOR mide koruyucu verdi yanında da bulantı için PRİLAM DR içiyorum aç karnına acayip rahatlattı
seyram gulapikk gaviscon benim tek ilacım hem 10 dakika içerisinde yemekleri sindirebiliyorsun mide ağrısına yanmasına inanılmaz iyi geliyor 🙏
dmtoc gulapikk Gaviskonun da faydası yok 😞 Normal zamanda olan rahatsızlıkların çözümü var ama gebelikte yok 😞
Hafsaminell Latifeerbay hiç bir şey desem yeridir😏 maden suyunu sabaha kadar uyanıp uyanıp içiyorum o biraz rahatlatıyor
Elif3406 Latifeerbay doktorum banada rennie duo verdi ama bana soda iyi geliyor çok zor da kalmadıkça ilacı almıyorum çünkü sürekli yanmam var sürekli ilaç içmek de iyi değil 😭
Dilek33 Mustafa8gulsah kekik suyu çok zararlı canım hamilelikte düşüğe neden oluyormuş ben düşük yaptım bana hemşireler kekik suyu kekik yiyip yemediği mi sormuştu