Meray64 Minikmucize33 tabiki gönderirim çok haklısın ben de kolay kolay bi şey sipariş vermiyorum instagramdan maalesef göründüğü gibi çıkmıyo her zaman inşallah iyi gelir benim aldıklarım da hüsrana uğramam😂 not ediyorum ismini dönüş yapıcam 🤗
Minikmucize33 Meray64 çok teşekkür ederim ya 😍🙏🏻 Allah’ın sağlıkla miniğini kucağına almayı nasip etsin
oykuduru21 Leylackrby ben instagramda asafindukkani sayfasına yaptırdım hatta bugün geldik çok beğendim aşırı kaliteli 👍
Meray64 Minikmucize33 merhaba nakışlı tulum ve yastığım geldi yazar mısın demiştin gelince 😊 ben gayet iyi buldum kalitesini memnun kaldım düşünürsen serminin_nakisdunyasii sayfanın ismi instagramda😊
minnikanne Meray64 bende ordan sipariş verdim bugün ama kalitesini merak ediyordum pamuklu değil mi tulum
Minikmucize33 Meray64 çok teşekkür ederimi çok sevindim iyi çıkmasına 🙏🏻😍 ben de sordum üçlü set bir de yastık 185 TL dediler aşağı yukarı aynı her yer zaten fiyat olarak rabbim giydirip güzel fotoğraflar çekinmeyi nasip etsin minnoşunuza 🥰
Kimkibu Leylackrby atolyebahar da yaptırdım cokta memnun kaldım.. çok ilgilendiler ve çokta kaliteli geldi çok beğendim😊