Leylackrby Merhabalar nakışlı isimli hastane çıkışlarını nereden yaptırdınız ? Ne kadara yaptırdınız?
Eeliff_ Leylackrby instagramda lalumierebebemaison sayfasına nakışlı yaptırdım isim istemedim ama çok seçenek var ve çok temiz çalışılmış
Meray64 Leylackrby serminin nakısevi diye bi sayfadan yaptırdım instagramdan heniz elime ulaşmadı kargoda ama güzel görünüyo fotoğraflardan üçlü tulum ve isimli yastığı 155 e yaptırdım
tazeanneew Leylackrby geçen temmuz 130₺ ye yaptırmıştım 4 parçaydı ama zaten böyle şeyler biraz pahalı oluyor kendi çocuğumada 10 parça yaptırmicam tulum battaniye şapka eldiven yeterli bence alt üst takımları yeni doğanda pek giyemiyorlar
ug_fa-3diplomalianne Ben istagramda derinbaby sayfasından yaptırdım tulum şapka eldivem olarak, hem işlemeli hem kanatlı ve taşlı ve de aşırı ilgili ve çok güzel bi sayfa ürünler tamamen pamuklu yumuşacık fiyatı 65 tl idi
Minikmucize33 Meray64 bir şey rica edebilir miyim ürününüz gelince bana yazarmısınız ben instagramda bir şey sipariş vermeye korkar oldum bir talihsizlik yaşamıştım daha önce ee bu tarz şeyleri de anca instagramda yaptıra bilirim ücret gönderip öyle yapıyorlar ne geleceği nasıl güveneceğimiz belli değil
ug_fa-3diplomalianne Ftm34 10lusuda 150 idi bi iki ay oldu yaptıralı bende araştırdım öyle buldum hem kaliteli hem uygun hemde aşırı ilgili bi bayan sayfa sahibi şuan zam gelmişmidir bilmiyorum ama çok güzel bi sayfa bi bak derim
eilik Bende daha yaptırmadım ama atolyerakun sayfasından yaptıracağım 😊 10lu takım 210 tl. İçerisinde tulum, şapka, eldiven, pijama üst, pijama alt, önlük, mendil, iç atlet, kısa kollu zıbın ve battaniye var 😊
Portakalgeliyor Leylackrby hastane çıkışı yaptırmayacağım canım çünkü bebeğin verdiğimiz ilk kıyafeti leke olucak özellikle ayak izi mühürü geçmiyor kumaştan o yüzden ben tulum şapka ve eldiven seti yapan instagram sayfasında zeynocanakis tan yaptırdım yazık olmasın o paraya bi takım daha alırım :)
Meray64 Minikmucize33 tabiki gönderirim çok haklısın ben de kolay kolay bi şey sipariş vermiyorum instagramdan maalesef göründüğü gibi çıkmıyo her zaman inşallah iyi gelir benim aldıklarım da hüsrana uğramam😂 not ediyorum ismini dönüş yapıcam 🤗
Meray64 Minikmucize33 merhaba nakışlı tulum ve yastığım geldi yazar mısın demiştin gelince 😊 ben gayet iyi buldum kalitesini memnun kaldım düşünürsen serminin_nakisdunyasii sayfanın ismi instagramda😊
34_21_23 Leylackrby Asafındükkanı 😊 185 TL ye yaptırdım. Bugün kargoya verildi bekliyorum bakalım. Etaminestore sayfasından da isimli ayakkabı yaptırdım o elime geçti bayıldım çok güzel yapmışlardı 😊