Gulimo siz yine de pıhtılaşma testi yaptırın, önemli olan 2 gen var faktör genleri belki onlarda pıhtılaşma çıkabilir tekrar hamile kaldığınızda en azından tedbir olmuş olur. Bence bu pıhtılaşma testini evlenmeden önce herkese yaptırmalılar, 1-2 düşük olsun diye beklenmemeli yani çaresi tedavisi olan bir şey varken insanlar bilmediği için kayıp yaşıyorlar maalesef. Ben de rahim ağzı ölçümü yaptılar mı bilmiyordum ama elimdeki ultrason kağıtlarına bakan başka bir doktor bakılmış demişti, zaten kürtajı yapan doktora da sorduğumda daha önce not aldığını ve normal olduğunu söylemişti, siz yine bir sorun doktorunuza belki bakılmıştır, normal olduğu için bir şey söylememişlerdir. Ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum adet bittikten sonra 2. ya da 3.gün soğan kürüne başlamıştım, o ay kürün ilk günleri 1-2 kere kahverengi döküntü olmuştu sor a geçmişti, ben bir hata yaptım diğer ay da soğan kürü yaptım ama eğer pco yoksa 2 ay üst üste yapmak doğru değilmiş, rahim duvarını inceltiyormuş, aklınızda olsun eğer pco’nuz yoksa 1 kür yapın. Benim cuma günü muayenem vardı normaldi, cumartesi günü 1 damla kahverengi leke oldu doktor dinlen geçer dedi o akşam beni bir titreme üşüme tuttu düşünün ağustos sıcağında, neyse yorgunluktandır dedim ben üromisin içip yattım, sabah 5 gibi tuvalete gittim kahverengi döküntü gibi akıntı vardı, 6 gibi tekrar gittiğimde kanama başlamıştı. Bir de 5-6 dakikada bir kasılma oluyordu, zaman ilerledikçe 3 dakikaya düşmüştü. Hastaneye gittiğimizde de doktor gelene kadar ebeler açılma var mı diye baktılar, açılma yok dendi düşük önleyici iğne yapıldı ama sonra ben ultrasona inmeden tuvalete girdim o sırada suyum gelmiş. Beyaz akıntı hiç hatırlamıyorum olsa hatırlardım muhtemelen.