minikprensesimmm Ya bizim 12 gün kaldı ama ne gelen ne giden kimse yok sancımız ne de yok aşırı sakiniz yani😳 Anlamadım bu Mart annelerinde genetikmiş galiba postlarda gördüm napıyosunuzzzz 😅
koalababy minikprensesimmm bende de 12 gün kaldı ama açılma sancı hiçbişi yok 😂 tek güzel olan kanala girmiş olması 🙈
3erkekannesi defne09 benimde aynı canım 6 gün var hic bir belirti yok ama ağrılarım o kadar cokkk anlatamam doktora gittim.acilden alttan muayne etti ne aciklik nede başka bisey hic bir belirti yok dedi bekleyelim 🥴
Demiralpmoms koalababy kanala girmesini siz farkedıyor musunuz nasıl anlaşılır acaba bu merak edıyorum
Seher- 1maviyol açılmanız falan var mı acaba benimde 18 gün kaldı ama bu hafta gittiğimde hala rahim ağzı kapalı dedi doktor 🤦🏻♀️
Saadett01 @minikprensesimmm son 7 gün kaldı ama sancı belirti açılma hiçbi şey yok malsef🤦♀️ hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimiz 🤗
minikprensesimmm Z_mirayy0203 kızlarımız çok nazlı çıktılar annesi napcaz böyle. Bir de balık burcular ki ohhh
Oyacool minikprensesimmm Benimde son 18💙 bol bol squat yapın derim yapabildiğiniz kadar bizim oğlan kanalda mesela spor sayesinde yinede çok uzun süre gelmezse doktorum son günlerde rahim masajı yaparız doğum başlar dedi . Herkese hayırlı doğumlar güzel anneler bebeklerimize sağlıkla kavuşalım 🧿💙
minikprensesimmm Oyacool sağol canım tavsiyelerin içinnn🙏🏻 En hayırlı zamanda en güzel şekilde kucağımıza alırız insallah❤️