elisamnlannesym Kızlar İzmir’de kadın doğum uzmanı olarak gittiğiniz memnun olduğunuz doktorlari yazabilir misiniz 18 haftaligiz aynı doktora gidiyorum ama ilgisiz gibi
gulbahar0505 elisamnlannesym kesinlikle egepol cem büyüktosun ilgi alaka samimiyet ve olumlu yaklasiminda başarisinda ustune tanimam beni ve kardesimi de o dogurtmus simdi sira bende 😁
eylmylk Ege şehir ümran hanım, egepol gökalp bey ve bir de özel polikliğini olan şerife dikayak. Hepsinin ücreti farklı fakat ilgi alakaları çok iyi tercih sizin😊
gulin-35 gulbahar0505 ılk bebegımı onda dogurmustum cok ıyı alakalı bırıdır orda oldugunu bılseydım yıne ona gıderdım
Burcin-98 Tınaztepe Galen Hastanesi Feyza Arman çaldır hn.'a gidiyorum çok ama çok memnunum bir hamile ile nasıl güzel ilgilenilirse okadar ilgili biri🥰
Yeni474747 Karataş Aysel zabıt ablam 2 doğumunu onda yaptı annem de geçenler de ameliyat oldu onda efsane biri
Burcin-98 BirVeraAnnesi35 150 TL muayene 4650 TL doğum fotoğraf oda süslemesi bir gün yatış covid testi dahil
BirVeraAnnesi35 Burcin-98 ben daha yüksek bekliyordum yeni hastane olunca gayet iyiymiş memnun musun peki tavsiye eder misinz? Birde doktorunuz kim
Burcin-98 BirVeraAnnesi35 ben çok memnunum 9 aydık gidiyorum doktorum Feyza Arman Ç. Hanım,tavsiye ederim doğumu da bu hafta içinde orada olacağım :)