Tugcek33 celikbebeklerr Eda44__ Btlbakar Cennetulmeva BaharBA mommysweet Cramel Ekvatoral Cramel Oykum_06ankara _Mother_ Cigdemmom Ftmm bircivcivannesi Gamze0502 Limonumm Dryalp Ahsenleyl Bebegimgeliyo Nilya88 esma_korkut Ozlem1408 Sevgi1907 NefesDeniz iremelif NAZ2333 archmom bus91 hellobaby0 132025 [silindi] [silindi] Mervg senemmm123 Mervg Nghnyvz0408 Eema Elbet-birgun-kavusacagiz Sermec27 BirMuallime Senemsuat EzgiCpr Betuldoksan Cennetulmeva Sinem884488 tanya25 kivirciginannesi Sevdae -Cansu- Burcu-2910 Jelibon54 Hiranurecrin Duygus97 Tgbkrm Susam1 Morvy Rahimesare Tugcekkkkk Essa33 Eji ayseck47 dualarınızda yer verdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Malesef oğluşlarımı kaybettim, birisi 12 saat diğeri 23 saat yaşadı. O kadar güzellerdi ki kuvezde gördüm bir kere o an korkmuştum bakamam diye ama iyi ki gördüm diyorum şimdi, dokunamadım, kokularını bile bilmiyorum yavrularımın hazırdı herşeyleri ama Rabbim böyle uygun görmüş, ben yaşadım ama dilerim kimse bu acıyı yaşamasın. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kavuşun bebeklerinize.
Betuldoksan Tugcek33 hiç üzülme annesi ben bir akadasta aynı durumu duydum yaşadılar bisey olmadi inşallah senin evlatlarına dünyaya ve sana babasına sımsıkı tutunur rabbim onlari size bağışlasın inşallah 😓
Cennetulmeva Tugcek33 canım nasılsın? Bebeklerin nasıl? Merak ettim sizi inşallah herşey yolundadır bir sıkıntınız yoktur? ❤️
tanya25 Tugcek33 Yaa Rabbim güç kuvvet versin onlara bi an önce sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun inşallah dualarımızdasın canım🙏🌹
-Cansu- Tugcek33 canım moralini yüksek tut inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bol bol dua edicem 🤲💮
Burcu-2910 Rabbim yar ve yardımcın olsun Şafi ismiyle şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌺
Jelibon54 Tugcek33 oğullarin olacaktı galiba senin yanlış hatırlamıyorsam Rabbim yardımcınız olsun inşallah biran önce kucağına alırsın bebişlerini 🙏🥰❤️
Duygus97 Allahım onlara hayırlı güzel ömür versin inşallah. Allah ol der olur yaşa der yaşar inşallah 🤲🏻 mübarek günlerde rabbim kimseye acı yaşatmasın size sabır bebeklere de güç kuvvet versin olmazları oldursun Allah 🤲🏻
Susam1 Tugcek33 inşallah canım bak ne güzel dünyaya gelmişler öyle düşün küvezde hemen toparlar onları hiç merak etme azimli senin fındıklar baksana bu kadar haftada gelmişler dünyaya ama seni bırakmamışlar 💕 Allahın dediği olur inşallah sağ salim evlerine geçerler yer gök dua 🤲
Morvy Tugcek33 Rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah moralinizi yüksek tutun inşallah günden güne daha iyi olacaklardır🤲🏻💕
Rahimesare Allah yardım etsin inşallah sizde bebeklerinizde iyisinizdir. Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲
Tugcekkkkk Tugcek33 Allahım onlara güç kuvvet versin sıkı sıkı tutunsunlar hayata inşallah. Ben de 23+0 oldum her gece şükrediyorum bugünde karnımda lar diye. İnşallah kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize🙏
Essa33 Rabbim onları sana bağışlasın bir an önce canım Allah tan ümit kesilmez İnşaAllah bol bol dua herseylere kadir 🙏🌺