Nilya88 Tugcek33 canım allah yardımcın olsun hemen kavuş bebeklerine inşallah sağ salim dualarım seninle❤️
Tugcek33 celikbebeklerr Eda44__ Btlbakar Cennetulmeva BaharBA mommysweet Cramel Ekvatoral Cramel Oykum_06ankara _Mother_ Cigdemmom Ftmm bircivcivannesi Gamze0502 Limonumm Dryalp Ahsenleyl Bebegimgeliyo Nilya88 esma_korkut Ozlem1408 Sevgi1907 NefesDeniz iremelif NAZ2333 archmom bus91 hellobaby0 132025 [silindi] [silindi] Mervg senemmm123 Mervg Nghnyvz0408 Eema Elbet-birgun-kavusacagiz Sermec27 BirMuallime Senemsuat EzgiCpr Betuldoksan Cennetulmeva Sinem884488 tanya25 kivirciginannesi Sevdae -Cansu- Burcu-2910 Jelibon54 Hiranurecrin Duygus97 Tgbkrm Susam1 Morvy Rahimesare Tugcekkkkk Essa33 Eji ayseck47 dualarınızda yer verdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Malesef oğluşlarımı kaybettim, birisi 12 saat diğeri 23 saat yaşadı. O kadar güzellerdi ki kuvezde gördüm bir kere o an korkmuştum bakamam diye ama iyi ki gördüm diyorum şimdi, dokunamadım, kokularını bile bilmiyorum yavrularımın hazırdı herşeyleri ama Rabbim böyle uygun görmüş, ben yaşadım ama dilerim kimse bu acıyı yaşamasın. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kavuşun bebeklerinize.
Sevgi1907 Tugcek33 Rabbim Şafi ismiyle sifa versin inşallah saglikla kavusun bebislerinize cok geçmiş olsun 🤲🤲🙏🙏
iremelif Tugcek33 Allah hayırl sağlıkla kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin 💕🤲🏻 İçinizi ferah tutun herşey yoluna girer Allah’ın izniyle 🤲🏻
NefesDeniz Tugcek33 Rabbim şifa versin dilerim hemen kavuşun🙏🏻 Kaç kilo doğdular peki doktorunuz ne dedi size? Korkmayın yaşarlar Allahım inşallah nefes verdi onlara..bende ikiz hamileyim 32.haftamızdayız dua edicem size kalbinizi ferah tutun🌸
[silindi] Tugcek33 ahhh canım Allah büyüktür dua et bol bol. En kısa zamanda evlatlarınla eve gitmeyi nasip etsin Allahım 🤲🤲🤲 artık tıp çok ileride canım Allah’ın izniyle her şey güzel olacak. ❤️❤️🤲🤲
[silindi] Tugcek33 Allah onlari saglikla en kisa surede yaniniza gelmelerini nasip etsin. Kac gram minikler? Kuvozde buyuyup 2-3 aya gelirler insallah saglikla yaniniza
Nghnyvz0408 Tugcek33 ah ikizler çok başka çok güzel bi mutluluk allahım kavuştursun inşaallah sağlıkla kucağınıza alıp evinize gelirsiniz🤲🤲💕
Sermec27 Tugcek33 canım ya ben seni takip ediyordum hep forumdan görüyordum cok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun rabbim evlatlarına şifa versin inşallah rabbim oğullarını sana bağışlasın inşallah 🤲
Elbet-birgun-kavusacagiz Tugcek33 rabbim saglikla sihhatli sizlere bagislasin insallah. Miniklere dayanma gucu versin rabbim
BirMuallime Tugcek33 Rabbim şifa versin kuzum inşallah tez zamanda sen ve yavruların sağlınıza kavuşursunuz 🤲