Ayseguldt Taze-Anne28 burda abartılan gibi vallahi degil ister istemez sıkıyosunuz kendinizi acıyo ama benim doktorum milim milim ilerledi bende saldım kendimi doktor çok önemli
Ayseguldt Esraakk kendi sancınız varsa verilmiyo benim kendi sancım vardı ama suyumu erken patlattılar bebekde oksijensiz kalmasın diye suni verdiler doğum hızlasın diye
Ayseguldt Esraakk asla hissedilmiyo zaten epidural olmasa bile o an ağrı kesici mecbur yapılıyo diri diri kesip dikmiyolar😂
Ayseguldt Ahucan doğum sırasında ıkınmak için bebeği itebilmek için kesiyolar ama ölüp dirilmiyorsun uyusuklukda tam kesilmiyo baskı oluyo çatı muaynesinde doktoruma herseyi güzelce anlattım oda yavas yavas parmakla baktı zaten sakin yapınca bende saldım kendimi ama kendini sıkınca acıyo gerçekten yalan söylemim
Ayseguldt Bu arada meryem ana otunu kullandık annem türkiyede bana niyet ederek suya koydu duasını yaptı ve bence etkisi oldu 4-5 saatte doğum oldu ilk doğumum😌
Tuba18 Çok merak ettiğim birşey var ben istemsizce kendimi sıkıyorum kasıyorum doktorum normal doğum için uygunsun dedi korkuyorum doğum sırasında bebeğin başı çıktıktan sonra kendimi kasarsam falan diye öyle olmaz değil mi inşallah olmaz
Ayseguldt Tuba18 yok doğum sırasında zaten kasamazsınız sadece itmek isticeksiniz çünkü bebek kanala girp gelince sadece kakanız var gibi ıkınmanız geliyo çıkarmak istiyorsunuz
Emirinannesi34 Ayseguldt Allah analı babalı büyütsün inşallah 💕 ya nasıl güzel moral oldunuz bilseniz 😊
Tuba18 Ayseguldt bunu duydum sevindim ya korkuyorum doğum esnasında kasarsam diye Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size
Buseumut2011 arisin_annesiii benimde öyle dayanılmicak bi sancı değil adet sancısı gibi farklı aralıklarla gelen sancılar biraz nefesimi kesiyo ama oda 1 dk sonra galan geçiyo bide ara ara büyük tuvaletim gelmiş gibi baskı hissediyorum dün sancı aralarım çok kısayken bugün daha uzun.idrarını yaparken sancın oluyo mu peki ben oturduğum an sancı giriyo çok fena 😨
arisin_annesiii Buseumut2011 asla oturamıyorum ki resmen azcik oturuyorum yapıyorum ve gece sabaha kadar cis hissi var sürekli gidiyorum tuvalete ben dün kötüydüm bugün iyiyim ağda falan yaptım şimdi yarın çatıdan sonra belki sancılarım sıklaşır işimi halledeyim dedim
EsmamM18 Ayseguldt normalden korkan ben ilk defa korkmadım. O da bu doğum hikayesi sayesinde. Bende 9 ay vajinusmus geçirdim. Sezeryan oldum çatı darlığı yüzünden. Keşke normal yapsaymışım. Geçmiş olsun. Rabbim evladınızı sizlere bağışlasın.
Buseumut2011 arisin_annesiii iyi yaptınız ya ben ağdaya gidemedim bi türlü mecbur jilet kullanıyorum şuan 39+3 deyim şuan
Ecmelbeyza Ayseguldt Ben çok korkuyorum normal doğumdan yani çok çok hassasım iğneden bile . Bide çocuk çıkmazsa falan diye sizde de böyle miydi. 😔Nasıl olcak ya 36.hafta
Ayseguldt Ecmelbeyza ben iğnede ağladım ilk defa bileğim delindi kan verirken filan hep bağırırım canım çok tatlı normalde ama nefes kontrolü çok önemli ve doktor da öyle 😚