Dünyanın en tırsağı ben normal doğurdumm🙊
Bilenler bilir adının geçtiği her posta yorum yapmışımdır vajinismusun
Vajinismus tedavisi görürken hamile kaldım ben kızlık zarım açılmadan sadece denerken kaçmış içeri
çatı muaynemde bile ordaydı açılmadı yırtılmadı esnekmiş doğumda açılır dedi doktor bi önemi de yok zaten
Gel zaman git zaman vajinal muayne günü geldi çattı bi sekilde anlattı eşim doktora ve istemedik çatı muaynesi mecburi diye kabul ettik doktora anlattım ve sakince baktı gerçekten kasılmdığınız sürece ağrı yok her neyse gelelim doğuma normal doğum yaptım forumda onlarca kadın gelip vajinismus olan biri normal doğuramaz bilmem ne yazmıştı okadar etkileniyodum ki o yorumlardan çatı muaynesinde bile ödüm kopuyodu kadının biri ben kaç gün oturamadm bilmem ne yazmıştı dedim ben kesin sezeryan olurum ama fransada zorunlu durum yoksa sezeryan yapmıyolar neyse epidural var nasılsa dedim hep düşüncemi bile atlata atlata doğum gününe geldi aksam 21 de sancılarım basladı dayanılcak gibiydi ki dayandım da sabaha karsı 5 kadar sabrettim süre tuttum hatta post açtım sizce doğummu diye merse doğru sancılarmış duş aldım giyindim çıktık hastane uzak varana kadar saat oldu 7 hemen muayneye aldılar açıklık için ve nst ye kadın 4 cm deyince şok içindeydim beklemiyodum bu kadar çok ama sancıların kuvveti gerçekten dayanilmicak gibi degildi demekki her insan aynı degilmiş eşimin şeyinden ürken ben okadar sancıya dayanmışm ahh bilinçaltı
Epidural basta istemedim çünkü dayanılır gibiydi taa ki suni sancı verilene kadar kendi sancınız ara ara yokluyo ama suni öyle degil nefes aldırmıyo açılmada olmadı baslarda suyumuda patlattılar daha da hızlanması için suni vermişler merse dedim ölüyom artık yok olmuyo epidural taktılar hemen sanki yeniden doğdum 21. Yüzuılın bulusu bulandan allah razı olsun belden asam yavas yavas uyuştu sadece kasılma şeklinde hissettim 2 kez açılma varmı diye baktılar epidural sayesinde hiçbise anlamadım bakılırken açılma 6 cm di öyle de kaldı 2 saat sonra kadın geldi gözünü kocaman açtı 10 cm dedi apar topar esyaları hazırladılar banada kakan gelir gibi olursa ıkınma o kakan degil bebek dediler epidurali kestiler hemen ıkınmayı anlamam itmem için 10 dk kadar geçti artık hissediyom baskıyıda bebeğin kafasını yani ama istemeden de olsa itiyosun kadın geldi hadi hadi hadi dedi 3 ıkınmada sanki balık süzüldü oramdan kucağıma verdiler vii vii o anın tarifi yok derlerdi inanmazdm vallahi de billlahi de yok sanki dünyalar benim sonrasıda kesi de attılar hafif hissediyorsunuz ama ağrı çok yok hafif his bende kötü olan ışık vardı doktorun kafasında ayna gibi oram yansıyodu gittim baktım ödüm koptu keske bakmasaydım neyse uzattıkça uzatıyorum 3 kilo 90 gram doğdu minik kusum ertesi gün ödemi şişliği gitti 2.600 kaldı kızım😂 neyseki ikimizde çok iyiyiz dikişler ilk gün zorladı yani dün ama ağrı kesici veriyolar çokda bise anlamıyosunuz zaten çocuğunuzu izlemekten aklınıza bile gelmiyo burda hastane kosulları odam vs çok iyi eşimi aksama kadar tuttular sonra yasak var diye yolladılar o üzdü 5 gün mecburi kalınıyo kaldı 2 günümüz
Baya uzattım hakkınızı helal edin özellikle ayrıntılı anlattım ki benim gibi olup sezeryanı düşünen çok kişi var hepsi görür diye insallah