vuslatim34 Haticee0393 canım o zaman bir kaç gün durayım eğer senin bulundugun şehirde kimse çıkmazsa bana bir kutu yollarsın olur mu 💜
Haticee0393 vuslatim34 pazartesi kargo yaparım daha iyi olur yarın yaparsam pazar bekler teslimat yapmaz büyük ihtimal ben yine hafta sonu soğuk tutan kaplardan bulmaya çalışayım bi de inşallah seninde işine yarar pozitifi görürsün 🙏🏻
Sumeyraaa32 Asya_aa canim bugun doktor randevum vardi asistanina verdim ihtiyaci olana vercek valla vermemis olsam kesinlikle gonderirdim kusura bakma canim
vuslatim34 Haticee0393 hayır canım. Eşimin ameliyatı olmadı herşey çok karıştı 🥺 herşey herkes bizim çocugumuz olmasın diye ugraşıyor sanki 🥺🥺 bu yüzden sana dönüş yapmadım inşallah lazım olan birine gider.
vuslatim34 Haticee0393 öyle tabi ama bilmiyorum gerçekten öyle bir çıkmazdayım ki. Neye elimi atsam olmuyor. Psikolojik olarak çok kötüyüm
Haticee0393 vuslatim34 bende 4 sene o psikolojideydim hep bi engel çıkardı herkes bişey söylerdi içime düşmüş bi haldeydim 🤦🏼♀️ Seni çok iyi anlıyorum ama sonu güzel olacak inşallah duanı eksik etme isyan hiç etme
vuslatim34 Haticee0393 sağol canım Allah razı olsun Rabbim evladını sana bağışlasın hiç acısını göstermesin
umudumvar2 Haticee0393 bana doktorumun yazdığı GONAL-F 450 IU (33 MCG) 0.75 ML.FLK yazdığı bu sendeki bu mu canım ben de hataydayım
umudumvar2 Haticee0393 İskenderun ,ama eşimle de konuştuk bize doktor rapor çıkardı kısmen daha uygun fiyata gelecek o yüzden ihtiyacı olup alamayan sigortası olmayan birinin alması daha iyi olur çok teşekkür ederim🙏🙏