Haticee0393 Kızlar 2 kutu gonalf 450 var elimde ihtiyacı olan birine vermek istiyorum ama kargo yapamam soğuk zincir bi ilaç. Hatay ve ya çevresinde gelip almak isteyen varsa bana ulaşsın lütfen. Ben İskenderun’da ikamet ediyorum.
vuslatim34 Haticee0393 canım doktoruma ben sormuştum güneşe tam temas etmediği sürece sıkıntı olmaz demişti. Ben erzurumdayım yollamak istersen alırım.
Sumeyraaa32 Haticee0393 canim o acildikdan sonra sogukda muhafaza etmen gerek kutu kapaliysa ve igne acilmadiysa hic bisey olmuyo bende kullandim 6 kutu kadar dolapta muhafaza ettim hep acilmadik bi kutum var gebeyim kaldi evde oyle bende vercem ihtiyaci olan birine
Haticee0393 Sonay-34 yumurta büyütme tedavisinde veriyor doktorlar fiyatı 800 TL olduğu İçin herkesin maddi durumu yeterli olmuyor çok üzülüyorum bu duruma
Haticee0393 Nazliasel soğuk zincir ilaçlar olduğu İçin kargoda kesinlikle bozulur yani riske atmaya gerek yok 🤷🏼♀️ 1 saat dolap dışında tutmadım bile
Haticee0393 vuslatim34 çok isterim ama emin misin bişey olmadığına 🤷🏼♀️ Bozulursa senin işine yaramaz sonuçta
Sumeyraaa32 Haticee0393 yarin doktor randevum var ozel klinige gidiyorum doktorumun asistanina danistim napim getirimmi evde kaldi die getir ben ihtiyaci olan birine vereyim dedi ama soguk muhafaza edin diyolar dedim kutuyu acmadigin igneyi acmadigin surece bisey olmaz dedi
Haticee0393 Ben İstanbul’a yanında götürecektim buzlar aldım soğuk tutsun diye ve arabanın klimasına koyacaktım doktorum bozulur dedi🤷🏼♀️
dennis Haticee0393 bence her ne kadar isteseniz de iyilik yapayım derken başka sorunlar çıkmasın ortaya. Bozulduğu anlaşılmaz da kişiye zararı olursa? Yakınlarda gelip alabilecek varsa o şekilde değerlendirin veya aile hekiminize sorun muhakkak ihtiyacı olan birilerini bilir diye düşünüyorum.
vuslatim34 Haticee0393 hatta geçen ay burda çok yazmıştım aşılama yaptıracaktım maddiyat yüzünden olmadı kimsede elimde var dememişti 🤦🏻♀️
Haticee0393 dennis aynısını düşünüyorum bozulursa tedavisi boşuna olur bu daha üzücü ve benim aldığım eczane bile buz kalıpları veriyordu eve gidene kadar soğumasın diye
Pammuk Haticee0393 açıldıktan sonra soğuk zincir bi ilaç açmadan sorun yok eczanelerdede normal dolaplarda duruyor ovitrelle soğuk kalmalı hep. Göndermek istersen ben alabilirim tüp bebek tedavisi görüyorum karşı ödemeli göndrebilirsin herhangi bi kargoyla
Haticee0393 vuslatim34 o zaman ben bugün bi kargo firmasıyla görüşeyim size burdan dönüş yapayım. Ne zaman başlıyorsunuz tedaviye ?
Haticee0393 vuslatim34 şimdi tüp bebekte çalışan arkadaşımla görüştüm canım bize de kargoyla ilaçlar geliyor ama soğutucu oluyor dedi direk gönderirsen bozulur dedi
vuslatim34 Haticee0393 hmm tam o halde eğer bozulacak diyorsa.. eşim haftaya ameliyat olacak nisanda başlayacagız inşallah
vuslatim34 Haticee0393 ama doktorum bana bozumaz demişti . Eğer yollamak istersen bir kutusuna bile razıyım.
Haticee0393 vuslatim34 canım benim için sorun değil ki seni düşünüyorum bi de ilaçların tarihi mayısta bitiyor sen sorumluluğu alıyorsan yollayım ben sana
vuslatim34 Haticee0393 canım o zaman bir kaç gün durayım eğer senin bulundugun şehirde kimse çıkmazsa bana bir kutu yollarsın olur mu 💜