miskokulum1 Ysmn029 aşırı derecede yanma, kaşıntı, ağrı sızı, gereğinden fazla idrara çıkma, idrar yaparken ağlıyorum resmen yanmadan dolayı.
elif000 Ysmn029 idrar tahlilinde hangi değerin yüksekliği enfeksiyon olduğunu gösteriyor acaba? lökosit mi? kaç olunca enfeksiyon okuyor 😅
senell elif000 evet Lökosit. 4′ün üzerinde olunca enfeksiyon var demekmiş. Ama 7-8′e kadar hafif demek sanırım.
senell Ysmn029 benim de sizin gibi asemptomatikti. Doktorum yine de tedavi edilmesi gerektiğini söyledi. Yoksa ciddi sıkıntılara yol açarmış. Siz de ilerlemeden üstüne düşün. Ayda bir idrar testi öneriliyor, aklınızda olsun. Kadın doğumcu yazmasa bile siz aile sağlığı merkezine gidip ayda bir idrar ve kan testi vermeye çalışın.
MervErdo Enfeksiyonun ilerlerse asıl o zaman bebeğine zararı dokunur o tozları rahatlıkla içebilirsin antibiyotik kullanmak zorunda kalma sonra arkadaşların dediği gibi bol su bide sirkeli suyla oranı düzenli yıka kurula temiz çamaşırla dolaş benim daha yeni bitti 35 haftalığım düşün
elif000 Ysmn029 anladım canım çok geçmiş olsun, bu enfeksiyon genelde idrarı tam yapamadığımız için oluyormuş buna dikkat et sık sık tuvalete git ve bol su iç çamaşırın da pamuklu olsun diyolar inşallah tez zamanda geçer
senell Ysmn029 her lafa atladım bu akşam kusura bakmayın😅 ama tecrübemin olduğu bir konu. Günlük ped çok zararlı. Düzenli kullanılmaması lazım bence. Oranın hava almasını engelliyor. Giydiğimiz kıyafet ve külot sıkıysa bile yeterince hava alamazken günlük ped iyice kapatıyor. Ben günlük ped yüzünden yıllar önce mantar geçirdim. Sonra bıraktım. Akıntı sizi çok rahatsız ederse kağıt havlu veya kokusuz tuvalet kağıdı koyun arada. Ama en güzeli günde 2-3 kez çamaşır değiştirmek.
Ceydat Ysmn029 kullanma hamilelikte çok hassas olunuyor. Ben 33 haftaya kadar kullandım ve mantar oldum her sat başı değiştirmem rağmen şimdi canım çok yanıyor şişlik kızarıklık kaşıntı zonklama acı herşey var krem kullanıyorum umarım en yakın zamanda geçer
Buketkucuk Ysmn029 bende yaşadım bir kaç hafta önce doktorum toz ilaç ve fitil verdi iki sefer kullandım sorun olmadı, aksine tedavi oldum korkmanıza gerek yok doktorunuz zararlı olan hiçbir şeyi vermez zaten size
Seher24 Ysmn029 hiç korkma çnkü ilerlerse benim gibi hastanede yatarsın 22 haftalıkken yattım 1 hafta evde 3 yaşında oğlumu bıraktım şimdi 28 haftalığım tekrar başladı bu doğurana kadar bitmiyor doktor bana bol su iç tazzikli idrarla yıkansın dedi başka çare yok günde en az 3 litre dedi zorla içmiştim bu ara suyu yine bıraktım geri başladı ve çok sıkıldım bunaldım
Nilperisi Silacim45 nasıl anladınız enfeksiyon olduğunu, kasıklarda sızlama ve rahim içinde batma hissi oluyor ben de 2 gündür
mavis24 Ysmn029 bendede çıktı Toz verdi kullandım 3 gün sonra tekrar kullanıcam su gibi bişey akıyo bende korkuyorum aminyon sıvısını diye kafayı yiycem
Ceydat Ysmn029 ben içtim çok şükür bişi olmadı araştırarak içtim gebelerde kullqnabiliyomuş üromisin diye Bi ilaç
azraaaaa Benimde bugün bakıldı lökosit 13 çıkmış çokmu sizce varmı anlayan doktora daha göstermedimde
Duygucnr Kizlar ben hamilelik disinda hatta bekarken bile cok yasayan biri olarak tavsiye vereyim guvenilir ev yapimi sirke sabahlari bir bardak suya bir yemek kasigi aliskanlik haline getirin uyanir uyanmaz icin ve gun icinde bol su bu sekilde asla enfeksiyon olmazsiniz bu korunmak icin. Eger suan varsa dut kurusu kürü var arastirin bunu yapin temizlensin sonra sirkeli suyla devam hatta sirkeyi taharet suyuna da damlatin gun icinde asla enfeksiyon olmazsknjz
Seymalioshan Ysmn029 onu iç tek kullanımlık korkacak bişey yok bide Solgar diye bı vitamin var iki 3 günde bir iç istersen enfeksiyonu engellemek adina