Simya34 https://imgyukle.com/i/NHbr41 merhabalar 11 gün gecikmem var.İlk 6 günde test negatif çıkıyordu .Bugun saat 16:30 gibi bu testi yaptım sizce var mı bşyler?Birde 11 günlük gecikme için çok silik değil mi?Test daha sonra şu şekilde olmuş 6 saat sonra sizce durum nedir?
Mavi34 Simya34 orda bir çizgi var ama 11 gün sonrası için sanki çok silik gibi adetten önce böyle oluyor ancak adet günü bile çok netleşiyor çizgi. Bir kan ver istersen hayırlısı olsun
Simya34 Birtane2307 işte bende öyle düşündüm 11 gün gecikme işin çok çok silik geldi bana.Bazıları adete 4 gün kala kıpkırmızı çıkıyor:)
Simya34 Ysn inş canım🙏🙏🙏Bel ağrım adet olacakmış gibi kaşık ağrım var.Hatta regl oldum diye lavaboya koşuyorum bşy yok akıntı oluyor arada.
Seymakrpnr34 Bazen gec dollenme olabiliyor canim yarin ac karnina tekrar yap mutlaka bence var die dusunuyrm
Birtane2307 Simya34 benim adet iki gun vardi kan verdim negatifti adet 8-9 gun gecikti idrar testi negstif cikti kan verdim 650 cikti yani gec dollenme olmus seninkide gec dollenme olms olabilir gecikmeyi takma kafana bu kadar
Simya34 Tkurnaz inş canım inş çok yıprandım iki kimyasal gebelik ,bir kalp atışı durmasından dolayı kürtaj bir tüp bebek denemesi 😞
Simya34 Mavi34 geçen ay kimyasal gebeliğim oldu.Oldum olmadım derken 12 güne yakın kanamam oldu acaba yumurtlama zamanı mı değişti diye de düşündüm .Bakalım hayırlısı🙏
Mavi34 Simya34 O zaman regl ve yumurtlama günlerin değişmiş olabilir. En güzeli kan ver için rahat olsun hafif olsada var çizgi anlaşılıyor.
Canan123 Var bence ben 10 günlük gecikmeyle testte negatif görmüştüm ama hamileymişim o yüzden silikliğine takılmayın hayırlı olsun