Anneyimm2 Lavinyaaaa Bizimde yarın kontrol var yarın 16+5 oluruz bugun aksam olmadı asırı heyecan var bide sabah olsaydı 😃ınsaalh ogrenırız
Lavinyaaaa Anneyimm2 Ay sorma kuzum bu geceyi nasıl sabah edecez hiç bilmiyorum 🙈🙈 yarın burada cinsiyetleri öğrenmiş bir şekilde buluşalım o zaman 😁😍
Lavinyaaaa dondurmalibebegim Oy oyy oyy yerler onu 😍😁😁 Hayırla sağlıkla gelsin paşanız 😍 bende eşim de gün sayıyorduk resmen ona bu gün belk 10 defa bak sakın yarın vişne suyu ve çikolata almayı unutma bana da unutturma diyip durdum adamın unutacağı vardıysa da unutmaz artık 😁😁 Hadi inşaallah bizim bebekte öyle bacaklarını iki yana açıp bize doğru döner de %100 lük şu cinsiyeti öğrenelim 🙈🙈😅
ysmndgn Lavinyaaaa kesinlikle kontrolden yarım saat önce çikolata yiyin kıpır kıpır oluyorlar 🥰benimde dün kontrolüm vardı erkek olacağını öğrendik Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah 🤲🤗🥰
Lavinyaaaa Cigdemmom Dur tahmin edeyim erkek bebek mi seninki ? 😁 Normalde kızlar öyle erkenden göstermezlermiş 🙈
Lavinyaaaa ysmndgn 50 geçe randevum var şuan ağzımda kalıp çikolata bir elimde vişne suyu bardağı tutarak yazıyorum 😂😂
Dlnhzl Haftada söyledi kesin kız dedi şu an 16. Haftadayiz başka doktora da gittim o da kesin kız dedi bı oğluşum vardı şimdi bide kızım olacak Allah’ın izniyle☺️☺️☺️
korkmazkubra Biresinti aynı durumdayım 16 haftalıkken kız gibi dediler 19 haftalıkken erkek gibi gördüm dediler şimdi 20+4 bir dahaki kontrolü bekliyorum artık öğrenmek birşeyler almak istiyorum
Nuray23 Ben 12.haftamda kizim olucagini ogrendim. Insallah yarin sizde net ogrenebilirsiniz. Hayirli evlat olsunlar insallah.
nazliakdag35 Lavinyaaaa bizimde yarin sabah randevumuz var ve tam 17+5 olduk inşallah ögrenebilirim.😍
SU1234 Lavinyaaaa 15 haftalık olduk biz de bugün kontrolümüz var inşallah cinsiyeti öğrenebiliriz ve her şey yolundadır çok heyecanlıyım ☺️👼🤗
SinemAncn Bende 13 haftalıkken öğrendim girmeden tatlı ve meyve suyu içmeye başladım bebek uyanık kalsın demişti doktorum bizim de kızımız olacak ❤️ama biliyor musunuz cinsiyetini öğrendikten sonra artık daha da insan meraklanıyor nasıl olacak ağzı burnu yüzü diye her ayı iple çekiyorum ki gidip kızımı renkli göreyim diye 🤭
Lavinyaaaa SinemAncn Oy eminim oda ayrı bir heyecan ayrı bir merak konusudur 😍 cnm ben yedim, içtim, tok gittim, tuvalete sıkışık girdim ama nafileee fayda etmedi göstermedi kendini doktor şimdilik erkeğe benziyor diyelim gelecek ay anlarız dedi 🙄
Lavinyaaaa Muayeneden geldim bizim bebiş 1.5lt meyve suyu ve onca çikolata yememe rağmen bacakları kapalı dönüp duruyordu bi an bile açayım da anama göstereyim demedi 😒😒😅 Doktor kesin değil tam göremiyorum ama şimdilik erkeğe benziyor diyelim dedi resmen bi cinsiyet söylemek için söyledi sanki 🙄
dondurmalibebegim Lavinyaaaa ay inatçı bebek🙈🙈 bende cinsiyet öğrenmişsinizdir geleyim bakayım demiştim😂😂 böyle kendinizi hazırlayınca daha bi meraklandırıyor ama biliyomusunux merak etmekte çok güzelmiş. Şimdi öğrendim meraksız kaldım 😅 az daha tadını çıkarın bu halinizin merakda güzel ☺️💫🌷
Kumral5 Lavinyaaaa ya bende bugun 15 haftaligim banada gostermedi cok ugrasti ama yok acmadi bacaklarini gostermedi 12gun snra gidicem artk ozmn kaldi 🙄