Tuu66laaaayyy55 Selam kzlar Gebelikte tsh değerleri Yüksek olup ilaç kullanan varmı bebekte geriliğe yol açıyormuş bilginiz varmı benim 3 çıktı 11+3 üz
Busra34ybg Tuu66laaaayyy55 gebelikte düşük yada yüksek çıkan çok canım benmde tam tersi çok düşüktü 3 ay ilaç kullandım normale döndü şükür ilacını düzenli içip her ay kan takibi yap
Dilek0809 Tuu66laaaayyy55 2.5 altı öneriliyor dilerseniz bi doktorunuzla görüşün ama aşırı yüksek değil etki etmemiştir bebeğinize
umaydurununannesi Tuu66laaaayyy55 benımde 3 cıkmıstı 12 haftalıkdn berı ılac kullanıyorum dusmus ama doguma kadar kullan dedı doktorum
Semashbl Tuu66laaaayyy55 ben gebelik öncesinde de ilaç kullanıyordum ilk kan tahlilinde gebeliğin de etkisiyle yükselmiş sanırım aslında 4 küsur birşeydi aşırı yüksek de değil 2.75 in altında olması isteniyormuş ilacın dozunu yükseltti doktor bir sıkıntı yok sizde de olmaz ama ilacı doğru ve düzeni kullanmak önemli
glbyzksr Önceki gebeliğimde hiç yükselme olmadan ilerlemiştik. Bu sefer TSH değerim 10.66 çıktı. Endokrinoloji ilacımı artırdı ilaç içmeye devam Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah
Tuu66laaaayyy55 Dilek0809 insallah öyledir ilaç kullanıyorum dozunu yükselttik netten araştırınca üzüldüm
Semashbl Tuu66laaaayyy55 evet sabah aç karnına yemekten bir saat önce olması lazım ama zaman olmazsa en en az yarım saat demişti doktorum ama ben sabah uyandığımda içiyorum geri uyuyacaksam bile hem böylece yaklaşık aynı saatte içmiş oluyorum iyi oluyor
Busra34ybg Hav12316 değer normale dönünce kesiyor ilacı doktor ama takip yapıyorsun her ay kan vererek tekrar oynama olursa ilaca başlarız demişti çok şükür olmadı son 20 gün kaldı doğuma düzeliyor yani sıkıntı yapma
MomDad Tuu66laaaayyy55 benim 1 yıldır var tsh ilaç kullanıyorum 5 haftalık hamileyim dün 5.80 e çıkmış değer ve ilaçlara devam ediyorum İnşAllah sağlıkla atlatırız 🙏🏼
DenizSayer Tuu66laaaayyy55 benim 3 11 çıkmıştı doktor ne ilaç ne bişey verdi hamilelikten öncede 4.8 di doktorlar yine ilaç vermedi ilaçsız hamile kaldım hala hamileyim ama ilaç vermediler bana 10 11 haftalarda bakıldığında neden acaba
Tuu66laaaayyy55 DenizSayer Aslında verilmesi gerekiyor bugün doktorum gebelikte iki buçuk altı olmasını istiyoruz dedi 100 lük kullanıyorum ben suan ilacı
DenizSayer Tuu66laaaayyy55 doktorumu değiştirdim bi kaç hafta sonra gidicem kontrole acaba tekrardan yeni doktoruma ölçtürsem mi söylesem mi bilemedim şimdi çünkü benim eskidende sınırdı yani doktor veremem dedi hamile kalmana engel değil yüksek değil dedi
Esen3535 Tuu66laaaayyy55 benmde 2ay önce 2.06 çıkmıştı pzt günü 3.46cıkmış haftaya randevu bulabildim tekrar dahiliye bölümüne gidicem anlamadım bende yükselebiliyor herhalde
Laodike Tuu66laaaayyy55 benim de 3,5 ile 4,5 arası geziyor. İlk gittiğim kadın doğum doktorum 5 e kadar ilaç kullanmana gerek yok dedi. Şuan devam ettiğim doktorum da her ay ölçtür yükselirse kontrol altına alırız dedi. 🤷♀️