miraninannesi1 Kızlar gebelikte kavurmalık ciğer yenilir mi burda bir kaç kişiden yenilmez diye duymuştum ama dürümcülerde olan kebap gibi olan deil kıyma gibi çekilen ciğer ? İkiside aynı da aslında 😂 soruym dedm yinede
umyahsn1010 miraninannesi1 ya bilmiyorum ama ben yemiştim hatta yarın da yapmayı düşünüyordum. Bende beklim burda 🤗
Beyzan miraninannesi1 gebelikte ciğer kesinlikle yenmez en keskin yasaklı gıdaların başında gelir çok istersen 1 lokma ye nefsin korlensin
34_21_23 miraninannesi1 ciğer çok sık olmamak kaydıyla yiyorum paçada aynı şekilde. Fazla yemediğin sürece sıkıntı olmaz doktorum da öyle söyledi
Beyzan OzgeAlya Google a yazabilirseniz ilk karşınıza çıkan şey ilk üç yenmez olur sonrasında detaylı bakınca içerdigi maddeler nedeniyle doğrudan fetüsü etkilediği bilgisi yazıyor
miraninannesi1 umyahsn1010 ya bende yedim kızımda sakatat ama ciğerin ili 3 ay özellikle zararlı olduğunu bilmiyordm çok şükür birşey olmadı 2. Trismerterdeyz şuan sorun olmaz diye düşünüyorum azar azar yenilebilir diyor
miraninannesi1 Beyzan kızımda çok yemiştim canm hatta kurban bayraminda çok fazla yediğmden tiksinmiştim 😂
miraninannesi1 Beyzan evet canm baktm özellikle ilk üç ay direkt bebeğe etki ettiğinden önerilmiyor ama sonraki aylarda azar azar yenilebilir yazıyor. Kızımda da yedim aslında ama bilmiyordm zararlı olduğunu kimse de yeme demedi
derinsart miraninannesi1 bence doktoruna danış bana da herkes cigköfte asla yenmez demişti etsiz bile olsa ama doktorum olurmu öyle sey yiyebilirsin dedi etsiz olarak😬yani her kafadan ayrı ses cıkar en iyisini doktor bilir
Lulemom Valla benim doktorum herşeyden abartmadığın sürece ye dedi. Sadece midyeyi asla yeme dedi. Hatta ben sormadan kendisi direk herkes ciğere karşıdır ama bence arada yenildiği zaman hiç bişi olmaz dedi. Kasma kendini dedi
htctpc miraninannesi1 ciğer çok yüksek A vitamini içerir.Özellikle ilk 3 Ay bebekte Doğum kusurlarına neden olabilir.Yani riskli bir yiyecek.İlk 3 Aydan sonra da miktarına çok dikkat edilmesi gerekir.Yemeseniz daha güvenli olur bebeğiniz için.
MeliSeliMelih miraninannesi1 yenilebilir ama sakatat türü şeyler gebelikte önerilmio en iyisi kıyma ile kavurma yapıp yiyin bebişinize yarasın 😄😄🥰
Findikinannesi miraninannesi1 Ben hamile olduğumu bilmiyordum canım çok ciğer istemişti yedim 27 haftalığım hala da yiyorum bizim burda her gebe yer sadece ciğer değil bütün sakatatlari yerler
miraninannesi1 Findikinannesi yani bende yiyordm ikinci gebeliğim bu zaten kızımda herşeyi yiyordm hiç esirgemedim hepsinden azar azar yerdim
miraninannesi1 OzgeAlya ilk trismerter de bebeğe direkt etki edermiş sonraki aylarda azar azar yenilir yazıyor Google de
derinsart Sita3434 işte çevreeee bakteri birikirmis orda bekleye bekleye sanki herşey cok temizde 👀😁artık yiyorum valla hatta cumalari cigköfte günmüz😂
OzgeAlya miraninannesi1 Doktora bizzat sordum :) herşeyden azar azar ye kısıtlama kendini hasta değilsin hamilesin dedi doktorum 🙋 ki çok doğru söylüyor