Mugesahra33 tipikbiryayburcu tipikbiryayburcu bnmde sancım cok olurdu,bn yumurtaldğm gnu cok rahat anlardım 🤗doktorda tasdıkledı ztn,adete 5gun kala cok cok sılık cıkıyor,bnm 2gun kala silikti ama cokta belli bir siliklikti 🥰darısı basınıza
Defnealya_ tipikbiryayburcu bende de olmuştu canım uykudan bile uyandırmıştı normal tatlım değerlendir sen 🤗
Mugesahra33 tipikbiryayburcu ### 
Defnealya_ tipikbiryayburcu bende değerlendirdim o günleri eve cok sancım be kasıkta batmam vardı sağ taraftaydı ozellikle geçti şimdi 5 6 gün oldu yok canım dünü değerlendirdiysen bugünü boş geç yarın yap🤗
EsrSvm _melike_a Canım en koyu 9 Mart çıkmış ama tam renkte vermemiş.Emin olmak için elinde test varsa adet görene kadar test yapmaya devam et.Bu arada 2 günde 1 günlerini değerlendir kuzum.
vuslatim34 tipikbiryayburcu ay benimde aynıydı hele ilişki sırasında mahvoldum agrıdan ama mecbur dayandım 😅
tipikbiryayburcu vuslatim34 Ben dün değerlendirmedim valla o ağrıyla birde belimede vurdu çok kötüydü. Hem de kandil diye namaz kılıp uyuduk direkt. Bugün 12 de test yapıcam tekrar bakalım yumurtlama devam mı yoksa çatlamış mı 😬
nuzunismail tipikbiryayburcu Benim de 2. Gun ve ayni belirtileri yaşıyorum hayırlısı olsun hepimiz için,😊
Happykariner tipikbiryayburcu benim yumurtlama günü ilişkide ağrı bile oluyor canım normal yani . Ben ovülasyon yapmadan da artık biliyorum yumurtlama dönemimi
tipikbiryayburcu Happykariner Evet aslında anlaşılırmış. İlk defa takip ve yumurtlama vs ilgilendiğim için bilmiyordum hiç. Artık test olmadan da anlarım aslında
Happykariner tipikbiryayburcu evet canım diğer aylar anlarsın mesela benim beyaz akıntım oluyor yumurtlama günlerinde ordan da anlıyorum