Esmaaa Acildeydim.bidaha karşılaştik Sanrm asistandi gencti.insallah iyileri gelir karsimiza Sumeyyeuludag
Neslihan38 İlişkiyle bu işin bi alakası yok doktor parmaklarını soktuktan sonra içerde parmaklarını makas şeklinde açıp rahim kemiğine bakıyor Y gibi bi kemik var onun açıklığına darlığına bakıyor o yüzden canımız acıyor elini sokarken problem yok ama parmaklarını açınca hissediyorsun zaten doktor hareket ettikçe gaz geliyor gibi oluyor birazda o zorlamış tı beni
scl Kızlar 2 hafta banada çatı muayamesi yapıldı 37 haftalıktık hiç bişekilde canım acımadı bebişim 2800 gr çıktı. Son haftalar az kilo almış bilmiyorum şimdi kaç kilo oldu ama her tartıya çıktığımda kilo almadığımı görüyorum benim gibi olan var mı acaba? Birde doktorum sancın olmazsa fitille açılma yapıcaz dedi böyle birşey duyan var mı
Orucu12 Elifsss 36. Haftamda persembe gunü bende catı muayenesi yaptırdım kendimi cok kastıgim icin biraz acıdı ama normal sancı seklinde sonrasında agrım oldu sizin drla alakalı olabilir belki