UmayAsya Hayatım boyunca hep zayıf bir kızdım hamile kalmadan önce 52 kiloydum şuan 37.haftamdayim 70 kiloyum gidecegini bilsemde kendimi böyle görmek beni mutlu ediyor 🤩
Fatili Zeyneep7 evet 1.70 boyla 59 kiloyla hamile kaldım ama daha 200 gram alabildim 12 haftalık hamile olarak😇
kucuktosbik27 Zeyneep7 nolmalde boy kilo endeksi boyunuzun 10 kilo altında olmanız ama kas ağırlığı vs bunlarada dikkat ediliyor 60 kilo sizin için ideal ama hamilelikte bu durum değişiyor tabi
Yasemin8892 1.52boyum 58 kilo ile hamile kaldım şuan 62.600gr 22+2 haftalık hamileyim bakalım Doğuma kadar çok almam vücudum elverişli değil kiloya ama bilemem 🤔🤔😊😊😊
busraakeskin Zeyneep7 170 im 70 le hamile kaldım şu an seksenim son bir ay beş daha alsam bu iş olur 😂
Guneyinannesi1 Minnsanns ben aralikta 12+1ken kürtaj oldum maalesef ama 9 haftalikken gitmistm 78 olmustum 12 haftalikken 76…sebebi cok su içtim öyle verdim
Cigdm _Mother_ nasıl besleniyor sun canım bende çok dikkat etmeye çalışıyorum 66 ile hamile kaldım 19. Haftada 69 kiloyum bende en fazla 73 olayım diyorum ama nasıl durdurulan bu kilo almayı bilmiyorum
Fridasrose Zeyneep7 168 boy 62 kg ile hamile kaldım şimdi ki aklim olsa kilo verip öyle hamile kalırdım yada hamile kaldığımda herseyi yemeyi çok abartmayıp tadında bırakırdım 😂 ikinci gebeligimde boyle yapicam en azindan
Zeyneep7 Fridasrose kilo normal hayatta bile rahatsız ediyor insanı bir de içinde başka bir hayat oluşurken eminim çok daha fazla sıkıntılar oluşturur
DenizSayer Zeyneep7 72 ile kaldım 160 ama şu an 66 67 arasında değişiyor 6 kilo verdim 15+3 yavaş yavaş alırım ama
SedaEmre111 Zeyneep7 63 kiloda hamile kaldım 59 a kadar düştüm en son 1 ay önce 60 kiloydum bakalım bu ay kaç çıkacağız 🌸
SutlacimiYedimmiBen Zeyneep7 88 ile kaldım boyum 1.67 Ideal kilosu yok bu işin kaldın mı kalıyorsun 😊
elifmom2 Zeyneep7 170 boyum 72 ile hamile kaldım su an 73.3 üm yeni tartıldım 12+4 üm sanırım boyle kilo almamam lazım o yüzden dünden basladım artık dikkat etmeye kilo vermem ama en azından yavaş alırım diye 😁