Cananscs Arkadaslar 10+2 haftalik hamileyim ozel hastaneye nezaman gitmem lazim muayane ucreti nekadar hangi doktor iyi bana bilgi verirmisiniz
deletedmom63 Cananscs canım ben dicle memorıal yunus çavuşa gidiyorum bak harika bi doktor o kadar bilgili ki sen sorunu sormadan hemen cevap veriyo sanki aklındakini okuyo muayene ücreti 175 tl kesinle tavsiye ediyorum
Esma80 Cananscs sezin hanım yeni geldi tavsiye ederim bu arada ilk ultrason taraması için de genesiste radyolojide cihad hoca var eşim muayeneye gittiğinde gebelikle ilgili broşür vardı orda yazıyordu
Elifff1601 Cananscs dünya doğum hastanesi yılmaz özkan, ömer yalınkaya ikiside çok iyi. Muayene ücreti 35 lira. Sigortan yoksa ücret 100 lira. annelik hakkimi kullanmak istiyorum diosun yine 35 lira oluyor
PasaninAnnesi Cananscs fatma hanıma gidiyorum gayet ilgili mütevazi bi bayan tek tek anlatiyo, egm indirimiyle 71 tlye gidiyorum. Randevusunu 15 20 gün önceden almak gerekli
Mukocan İlk muayenenizse bir an önce gidin bence. Genesis hastanesinde 120 tl yanılmıyorsam muayene ücreti. Diyarlife hastanesinde 35 tl ama çok kalabalıktı. Memorial hastanesi 160 tl. Benim bildiklerim bunlar. Ben memorial hastanesi aydın ılgın a gidiyorum. Çok memnunum. Umarım siz de aklınıza yatan bir hastane bulursunuz:)
Cananscs Mukocan tsk ederim ben genesiste fatma hanim pinar hoca bide yanlis deilsem mahmut bey iyiymis ama ins iyi bi doktor bulabilirim
Mukocan Cananscs fatma hanımı ben de duydum hatta genesis e ona muayene olmak için gittim ama çok yoğun oluyormuş hep çok önceden randevu almak gerekir. Gittiğim gün öğle saatiydi ve o gün muayene olamadığım için gitmedim tekrar
Cananscs Mukocan hm bayramdan sonra devlette randevum var sonra ki muayane ye ona randevu almayi dusunuyorum ama kararsizim
baharselo İlk olarak Fatma hanıma gittim,muayene ücreti 71 lira,fatma hanım cok yoğun olduğu için cok ilgilenmiyor.Sonraki randevumu pınar hanımdan aldım ondan randevu almak çok zor oluyor ama gerçekten güzel ve detaylı ilgileniyor,muayene ücreti de 78 lira 👍
Handedemir Esma80 evet ben de sezin vurala gidiyorum ben de doçent dr cihad hamidi de detaylı ultrasona girdim ama ilk tarama için gec kalmışım 2.sine girdim organlara iyice baktı kafamıza takılan bişey kalmadı instagram hesabı da var takip ediyorum
ezgikara5342 Genesiste mahmut erdemoglu var harika bir insan ve mükemmel bir doktor fatma hanima arkadasim daha yeni dogum yapti ve kız tövbe etti birdaha genesise gitmemeye! Ben doktorumdan cok memnunum ama 98 tl aliyor kurum indirimiyle hemde doçent çok ilgili bir doktor arkadaş gibi! Tavsiye ederim
PasaninAnnesi ezgikara5342 fatma hanimda normal doğum mu yapti arkadasiniz sezeryan mi neden töbe etti ne olmus paylasabilirmisiniz benimle 😢 bende fatma hanima gidiyorum doğumlari konusunda bilgim yok