anne_1 İkiz ihtimali olabiliyor, fakat Beta HCG yüksek çıktığı zaman genelde Embriyo güzel yerleşmiş oluyor kızlar, benimde yüksekti Beta HCG değerim, doktorum muhtemelen güzel yerleşmiş o yüzden yüksek dedi. 😊
Enk3333 Fatma bende de 7600 çıkmıştı ikiz demişlerdi çok sevindik ama değilmiş boş kese varmış şuan tek ilerliyoruz oğluşla embiryoyu görmeden sevinmeyin sonra çok üzülüyoruz ama TEK’e de şükür 😁
Fatma Fndmrplt yani ikiz çok zor istediğim için değil zaten de ilk çocuğumla kıyaslayınca yüksek gibi geldi ama yorumlara bakınca da rahatladım biraz 😅
Goknur1410 Fatma benim ilk 683 cikdi gidigimde tek kese vardı kan verdim yeniden 3gun sonra 5kusurlere çıkmıştı korktum bir anda yükseldi die meğersem ikizmis sonradan diğer kesemiz gözüktu hayırlısı neyse o olsun sizin için
Fatma Goknur1410 yani hayırlısı tabi, ilk çocuğumda bu haftalarda 1200 falan çıkmıştı şimdi böyle çıkınca aceba mı dedim. Aile de de ikiz olunca korktum 🙈 yoksa ikiz istediğim için değil yani 😅
Kbraelif_15 Fatma Adetim 2 gün geçmişti beta 16.590 çıkmıştı 5 haftalık demişti doktorum ikiz olayı betayla alakalı değil sanırım 😀
HEY03D esra572 canım endişe etme 2 günde 2 kat artması önemli benim 2 Mart 26 3 Mart 44 5 Mart 65 çıktı çok yavaş artıyordu. Bugün baktım 523 çıktı. Yarın doktora gideceğim inşallah. Ben geç yumurtladım bu ay ovulasyon testi ile takip etmiştim. Regl döngüsü 32-33 gün sürüyor benim bu değerler normal diye düşünüyorum. 5+2 deyim. Herkesin gebeliği hormonları farklı. Endişe etme 2 gün sonra kan da verme bence biraz vakit geçsin ben 5 Mart’ta çok ağladım. Bak güzel yükseldi 😇 inşallah yarında görebiliriz 🥰
esra572 HEY03D ah benimde öyle döngüm uzun 32 gün sürer aynı gidiyoruz hadi inşallah haberdar edelim canım bribrmzi ♥️ inşallah bu güzel kandil günü duamizi kabul eder Rabbim sağlıkla alırız kucagmza
NAZ2333 Fatma canm benimde 4 hafta 5 gunluktu degerim 8668cikti ama ikiz degil belki erken donllenme olmustur
Nur000 Fatma 3+6 da kan verdim beta 1814 cikti ikiz değil :) degeriniz 5 haftaya gore gayet normal bence.
HEY03D esra572 bugünkü beta 2003 çıktı pazartesi keseyi görmek için çağırdı doktorum 😇 dün progesteron başladı ama değerler düşükmüş
Prensmmmm Fatma betayla alakaası yok ilk öğrendiğimde adetime 1 gün geçmişti 133 çıktı ama ikizler😂❤️🙏