Fatma Merhabalar , adetime göre 5 haftalık hamileyim kan verdim betahcg 3301 çıktı, aceba ikiz olabilir mi ? Bana değer yüksek geldi ilk oğlumda bu haftalarda 1000 küsürdü diye hatırlıyorum.
Gldaneaysu Fatma ya maşallah ❤️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm annelerimize biraz yüksek ama her bebek de aynı değer cikmayabiliyor 🥰
mrsbiyolog Fatma malesef beta değeriyle ikizlik belli olmuyor. Erken döllenmiş olabilirsiniz. Benimde yüksek artıyordu doktorum sağlıklı gebelerde de oluyor öyle yüksek artışlar sıkıntı değil demişti☺️ Rabbim tamamına erdirsin inşallah🙏🏻
Sermec27 Fatma canım 3 gebelikte de 5 haftalıkken 3000 üstüydü hep değerim o yüzden hep keselerimi 4+3 lerde gördüm değerin gayet normal yüksek bthcgyle ikiz anlaşılmaz canım benim 3 de tekti 🥰
Beyzan Fatma 5 +4 gibi filan yanlış değilsem 4000 lerdeydi değerlerim. Beta dan tam belli olmuyor diye biliyorum ikiz gebelik ikizi anlamanın en güzel zamanı 7. Hafta gibi oluyor.
busrasefababy Benim de beta hcğ değerim. 4442.50 çıktı. Henüz doktora gitmedim Cumartesi gidecem kese gözükür umarım
Fatma Esmaaaa_15 hayırlısı olsun sağlıklı olsun tabi de bi çocuğum var şimdi ikiz mi acep diye korkmadım değil yani 😅😅
HEY03D esra572 canım endişe etme 2 günde 2 kat artması önemli benim 2 Mart 26 3 Mart 44 5 Mart 65 çıktı çok yavaş artıyordu. Bugün baktım 523 çıktı. Yarın doktora gideceğim inşallah. Ben geç yumurtladım bu ay ovulasyon testi ile takip etmiştim. Regl döngüsü 32-33 gün sürüyor benim bu değerler normal diye düşünüyorum. 5+2 deyim. Herkesin gebeliği hormonları farklı. Endişe etme 2 gün sonra kan da verme bence biraz vakit geçsin ben 5 Mart’ta çok ağladım. Bak güzel yükseldi 😇 inşallah yarında görebiliriz 🥰