Vaveyla38 elisaoner38 Sistem hastanesi Eda Ülkü Karakılıç var. Ben ondan çok memnunum. Muayene ücreti 155 TL ama bizim indirimli 85 TL. Çok cana yakın tatlı bi kadın.
Eylul_Masal elisaoner38 sistem hastanesi Hüsne Bostana gidiyorum çok bilgili ve ilgili bir hanımefendi. Muayene ücreti 140 olması lazım, ben indirimli gittigim icin 15 lira ödüyorum sadece.
minikprensimmm123 Gullum6638 Fakülte de ye git canım kadın doğum polikliniğine B koridorunda sorsan gösterirler zaten sekretere erdem Şahin özel muayene diyin sıra veriyorlar salı günü öğleden sonra hastanede bide perşembe cuma günü tam gün hastanede
sureyyadonmez elisaoner38 Erciyes kartal hastanesi Suat Altmışyedioğlu doğum ücreti 3500 ama polis eşiyim 2800 e iniyo ücret
Asel38 sureyyadonmez bende erciyes kartal zerrin avula gidyorum doğum ücreti 4 milyar biraz fazla ama sona geldik doktoru değiştirmek istemiyorum
sureyyadonmez Asel38 doktor iyi olduktan sonra hiç önemli değil bence ücreti. Güvenle doğum yapacağını bilmek gibisi yok 🥰
Aslina merve_yldz51 yok iğne sadece pıhtılaşma sorunu olanlarda kullanılıyor. İlk bebeğim karnımda öldüğü için genetik test yaptırdım şekilde pıhtılaşma olduğunu öğrendik o yüzden vuruyorum herkeste şart değil
Aslina minikprensimmm123 Erdem bey çok iyi bir doktor ama bi sorun olduğunda ulaşmak çok zor. Geçen hafta gittim çok sevdim çok güzel ilgilendi.15 gün sonra gel dedi. Dün hafif kahverengi akıntı oldu doktora ulaşamadım ne yapacağımı bilemedim o yüzden bugün başla bir doktora gitmek zorunda kaldım
Hmsrqw Bende doktor arıyorum doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan var mı 🤨 Tekden hastanesi Ahmet acer’e gidiyorum ama değiştirmek istiyorum
Hmsrqw minikprensimmm123 oldu ki gece doğum yaptım doktor geliyor mu ebe mi doğum yaptırıyor canım bu konuda bilgin var mı
Yagmurr277 elisaoner38 hüma akif yılmaz’a gidiyorum harika bi doktor tatlı dili güleç yüzü🤗 sigortasız olduğumuz için 120 tl muayeneye ödüyoruz. 3000 tl doğum sezeryan olacağım için 1000 tl de epidural ücreti.
minikprensimmm123 Hmsrqw Onu bilmiyorum canım ben daha yolun başındayım ama muhakkak gelir ya özel sonuçta mesela benim kuzenlerim fakülte de doğum yaptı kendi doktorları yaptırdı
Hmsrqw minikprensimmm123 mesai saatleri içerisinde yaptırıyorlar tabi doğum ama mesai saatleri dışında gelmiyorlar diye biliyorum bende o yüzden gitmek istemiyorm
Mk3804 elisaoner38 ben sehir hastanesinede humayada gidiyorum canım humada doktorum Humeyra hanım dogum ucretini tam bilmiyorum haftaya gidicem ogrenicem insallah