Haticecakirr elisaoner38 Zeki Yılmaz’a gidiyorum kendi kliniği var aylık 400 fiyatı doğum ücretlerini henüz konuşmadık ve şiddetle tavsiye ederim kendisini 🌸
Gulhan3291 elisaoner38 huma hastanesine gidiyorum humeyra hanima. Dogum ucretlerinden haberim yok ama bilen varsa bilgilendirsin😀
Aysem3338 elisaoner38 Hüma hastanesi ersad batmaza gidiyorum muayene ücreti 250 TL pahalı Geliyor banada ne yapacağımı bilemiyorum
elisaoner38 Aslina bende 19+1im ilk hümaya nöbetçi doktora gittim memnun kalmadım 4 aydır Dünyam hastanesi Züleyha Güzele gidiyorum çok memnunum çok ilgili keşke video atılsa ultrasondan videolar atsam tek tek ayrıntısına kadar söylüyor :)
[silindi] Hüma hastanesi Cahit bey çok çok çok memnun kaldım ilk oğlumun doğumunu o yaptırdı abi kardeş gibi moral verdi doğumda falan çok iyi bir insan bende gurbette olduğum için iki-üç sefer anca gitmisimdir kontrole ona rağmen çok iligiydi.
Aslina [silindi] bugün gittim Cahit beye bende çok sevdim sadece kan sulandırıcı iğne konusunda diğer doktorlardan farklı konuştu o tedirgin etti beni. Ama güzel güzel konuştu moral verdi baya
Haticecakirr [silindi] @elisaoner38 benim iki halamın da doktoru oydu geçen ay doğum yaptı birisi aşırı iyi bir doktor olduğunu söylediler bana da çok tavsiye ettiler ama doktorumdan memnun olduğum için değiştirmedim ilerde duruma göre değiştirmem gerekirse gideceğim tek doktor diyebilirim 🌸
Nisanurunannesi3850 Gulhan3291 Hüma hastanesi Hümeyra Öztürk muayene ücreti 85 tl doğum ücreti 2000 tl🌸
minikprensimmm123 Fakülteye gidiyorum erdem Şahin 158 muayene ücreti 700 de doğum çok memnunum çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Aslina minikprensimmm123 Erdem bey çok iyi bir doktor ama bi sorun olduğunda ulaşmak çok zor. Geçen hafta gittim çok sevdim çok güzel ilgilendi.15 gün sonra gel dedi. Dün hafif kahverengi akıntı oldu doktora ulaşamadım ne yapacağımı bilemedim o yüzden bugün başla bir doktora gitmek zorunda kaldım
Nisanurunannesi3850 Gulhan3291 evet hamileliğimin basindan belli Hümeyra hocaya gidiyorum artik sona yaklastik biz🤗
minikprensimmm123 Gullum6638 Fakülte de ye git canım kadın doğum polikliniğine B koridorunda sorsan gösterirler zaten sekretere erdem Şahin özel muayene diyin sıra veriyorlar salı günü öğleden sonra hastanede bide perşembe cuma günü tam gün hastanede
Aslina merve_yldz51 yok iğne sadece pıhtılaşma sorunu olanlarda kullanılıyor. İlk bebeğim karnımda öldüğü için genetik test yaptırdım şekilde pıhtılaşma olduğunu öğrendik o yüzden vuruyorum herkeste şart değil