SutlacimiYedimmiBen Ebru2403 benim ilk sızıntı şekilde geldi aradan 10 dk gecmedi birden hepsi kovadan bosalircasina geldi
Ebru2403 ysfali06 yok sonuç hemen çıkmıyor 🤭ve hala sonucu bilmiyoruz pozitif çıkınca arıyorlarmış herhalde bilmiyorum covit testi verince doktoru aradım sancılarım var dedim oda hemen gel gel dedi direk doğuma aldı beni
ysfali06 Ebru2403 şaka gibi demekki erkenden gitsen test isteyeceklerdi 19 mayısta 😅 testi nerede yaptırdın peki ne dedin yani direk gidip ben test olmak istiyorum mu dedin
Ebru2403 ysfali06 yok doktorum bana doğum için gün vermişti suni verip doğuracaktı galiba verdiği günden bir gün once corona testi ver dedi ama testi verececegim gün sancim tuttu heemn sabah test verdim sonra doktora gittim
Ebru2403 ysfali06 zaten sancimjn olduğunu gördüler eşim doğuma gidecez corona testi istediler falan dedi hemen beni bekletmeden testimi yapıp yolladılar
Meray64 Sevde0281 yaa doktor kontrole çağırıyo son zamanlarda haftada bir aslında farkedilmemesi çok talihsiz olmuş acaba kaç gün devam etti bu durum
Sevde0281 Meray64 valla bir gün içinde olmuş kanama olunca farketmiş çocuğu acil aldılar daha 35 haftadaymis. Kuvezde kalmışti bebek