Sibelylnaz 39+0 olduk ama ne sancı ne bı belirti hiç bişey yok bizim kız sevdi herelde içerde kalmayı gelmek bilmiyo doktorumuz 40 haftaya kadar bekler sancı veririz dedi bakalım 🤷🤭♥️ siz ne durumdasınız Mart anneleri 🤰
Arass__ Sibelylnaz 38+1 ara sıra cok cok hafif sancı gibi bişeyler oluyor gibi 😀 beklemedeyiz bakalım nezaman gelecek bizimki
Ozgglt_ Sibelylnaz Perşembe yada cuma kontrole gidicez bakalım doktorumuz ne diyecek 😊 tabi benim kızım karnımı ortadan ikiye yarıp çakmazsa o zamana kadar 😂 bütün organlarını tanıtıyor içerden bana 🤷🏻♀️
Sibelylnaz Ozgglt_ ya minik bizimde eyer sancı falan gelmezse bu cuma gitcez acaba ne dicek doktor 😁 bizim kız da babasıyla kavga ediyor geceleri o çık yeter diyor o banane ben iyim der gibi sert vuruyo 🤭🤷
Ozgglt_ Sibelylnaz vallahi aynısı 😂 iki gündür yemek yerken bi başlıyor göbek deliğimin ordan dirsek ayak topuk bacak Allah ne verdiyse vuruyor 😂 babası sakinleşsin diye konuşuyor daha sert vuruyo bu sefer eşimde ikinizin arasına girmek hataydı yiyin birbirinizi diyip aradan çekiliyor 😂 önceden babasının sesini bile duyunca çıt çıkarmazdı çocuuum çok değişti 🤷🏻♀️
Sibelylnaz Ozgglt_ 😁😂 desene şimdiden kavgacı oldu minik 🤭 inşallah hemen dogsunlar da ısırı verelim popolarini ayaklarını ❤️🤰
Ozgglt_ Sibelylnaz sağlıcakla kolaylıkla gelsinler inşallah 😍 şu mübarek gecede Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin bekleyen herkese 🤲🏻
Melikekurt07 Sibelylnaz ya cümlemize versin ne deyim ya asla sabırlı bi insanda değilim bu arada yalvarıyorum nolur gel oğlum diye ama sezeryan korkum var ne yapayım 😁😁
Melikekurt07 suramilaninannnesi ya ufak sancılar oda acı eşiğim yüksek bilemiyorum ya ooff nişan gelmeside oldu. Sabah 9 da dr um çağırdı bakalım varmı bişey. Alttan muayne yapcak yazarım sana 😁
Emel91 Melikekurt07 nişan gelincemi çatı muayenesi yapıyor öncesinde yaptı mı ? Benimde 40+1 oldu haftasonuna kadar gelmezse suni vericek biraz dayanıksızım acıya dedim sezaryen olursa yatışım olcak karar vermem bekleniyor kafam karışık 🙄
suramilaninannnesi Melikekurt07 inşallah vardır belirtilerinde çok durmaz içinde minik 🥰🙈 bende bugün ya da yarın bı nst ye baglanicam bakalım anci falan var mı
Htezcan 39+4 deyiz bizim kız da niyetli değil 2 haftadır ara ara bel ağrıları regl ağrıları gelip geçiyor nisan su yok doktor 41 e kadar bekleriz dedi bebis kanalda baş geliş ama bakalım kismet
Melikekurt07 Htezcan benim gibi sabırsız bi kadını bekletiyo vallahi napalım en fazla 10 gün daha bekleriz artık