Haticearen Gulenay1234 kilitli poşetlere koydum orta boy indirimden de organizer almıştım büyükleri de onlara koydum.canim
XxKirmizibalik Buzdolabı poşetini yıkayıp mı koyuyorsunuz acaba malum korona tuhaf şeyler düşündürtüyor
Buketkucuk Gulenay1234 bende tedbirli olmakta yarar vardır diyerek bütün eksiklerini tamamladım kızımın ne olur ne olmaz, sadede ufak tefek eksikleri kaldı. Doğum çantasını da bu hafta hazırlayacağım kısmetse dediğim gibi erken de olsa ne olur ne olmaz🙌🏼
WmonallissA Gulenay1234 bende yeni hazırladım, kloroplast büyük boy fermuarlı poşete koydum, güzel, düzenli oldular tavsiye ederim, kilitli olanından da aladım ama fermuarlısı daha hoşuma gitti
Gulenay1234 WmonallissA teşekkürler 🌸🙏 fermuarlı görmemiştim kilitli gördüm hep ondan da bakıcam sağolun
Gulenay1234 Serpil-3 30 haftalığım ilk gebeliğim anca olur diye düşündüm yoksa her gün düşünüyorum hazır olsa diye ☺️
Emine46- Gulenay1234 ben trendyoldan valiz organizeri alacağım tavsiye ederim kumaştan her boy var içerisinde büyükten küçüğe hemde kumaş makinaya at yıka kullan hem hastanede hem seyahatte şuan indirimde 30₺ ye kadarda düşmüş daha altı düşende var
Gulenay1234 Emine46- evet baktım canım sağol aldım hatta bir adet organizer bi de fermuarlı buzdolabı poşetlerinden aldım 🌸
KMerveK Gulenay1234 ben trendyoldan bavul ici düzenleyici aldım içinden 6 7 adet boy boy çıkıyor 27 tl filandı kendi kıyafetlerimi bebeginkileri hemşireye vereceklerini kişisel bakım ürünlerimi hepsini ayrı ayrı paketledim ve çok düzenli oldu sonrası içinde kullanabilirsiniz yolculuğa çıkarken bebeğinizin eşyalarını koyarsınız vs
ftsbthn papatya35 bende oyle yaptim etiket yapistirdim ustlerine karistirmasinlar diye henuz doguma gidemedik ama aksam sabah bakalim insallah🙂🙏
Ozlem23 Gulenay1234 ben konu konu kilitli poşete koydum bı yedek bı poşette başka bı takım ayrı bı poşette hem daha hijyenik geliyo bana
T_M Gulenay1234 hepsine ayrı ayrı kumaş torba diktim kirli çamaşır için koyu renk tercih ettim rahat ettim ütüleyip içlerine koyucam hiç bir şey yapamıyorsan yastık kılıfı kullan 1 metre kumaşla bir sürü torba diktirirsin terzide