Gulenay1234 Merhaba arkadaşlar yavaş yavaş hazırlıklara başladım.Çantanın içine koyacağımız hastane çıkışı bebek kıyafetleri eşyaları vs neyin içinde saklıyorsunuz?Bavul organizelerine baktım çok pahalı geldi 😕Olması da şart değil sanırım kilitli poşet vs mi önerirsiniz hangi boyda olmalı marka önerisi olan varsa yazabilir mi 🌸🌸hepimize kolay gelsin
papatya35 Gulenay1234 ben her bir parçayı şeffaf buzdolabı poşetine koydum mesela hastane çıkışı bi paket , beyaz zıbınlar bi paket , yedek takım ayrı bi paket şeklinde …bi sıkıntıda olmadı şükür doğduk evimize geldik 4gündür 🥰
Serendipity Gulenay1234 rossman magazasindan xl kilitli posetlerden aldim bebegin takimlarini extra bezini corabini agiz mendilini vs de icine aldi agzini kitledim tek tek o sekilde koydum. Zaten esyalari minicik sigiyor en buyuk boya. Hem de seffaf valiz ici organizerler gibi degil gozukuyor ne nerde. Ilk hemsireye verilcek olani en uste digerlerini onun altina yerlestirdim o sekilde valize koydum 🌸
Umutcumunannesi Gulenay1234 koroplastin buyuk boy kilitli poşetine koydum rahat sığdı cokta duzenli oldu bide uzerinde yazi yazmak icin birakilan kismi var migrostan almistim
Serpil-3 Gulenay1234 ben bir metre kumaş aldım aynı hazır keseler gibi kendim kese diktim birde indirim de bavul organizeri buldum ondan da aldım bakalım hangisine koyarım daha erken kaçıncı haftada hazırlayacaksınız benim iki çocuğum var ama unuttum inanki aradan çok zaman geçti 😂
ftsbthn papatya35 bende oyle yaptim etiket yapistirdim ustlerine karistirmasinlar diye henuz doguma gidemedik ama aksam sabah bakalim insallah🙂🙏
Mrs-Ergull Ben instagramda görmüştüm çok beğendim ismine özel kese yaptırdım herşeyi onun içine koyucam ünal çeyiz diye sayfa ihtiyacı olan baksın bence bende bi bayanda görmüştüm çok beğendim sizlerede fikir olur ☺️
sibel20 Büyük boy kilitli buzdolabı poşetine koyup üzerine hastane çıkışı , yedek kıyafetler , hemşireye verilecekler diye ne varsa yazdım ,organizer almadım açıkcası
Gulenay1234 Serpil-3 30 haftalığım ilk gebeliğim anca olur diye düşündüm yoksa her gün düşünüyorum hazır olsa diye ☺️
mlkkk Gulenay1234 nişanımda kese sipariş vermiştim büyük boy kıyafetleri ona steril kalmasını istediğim şeyleri buzdolabı poşetine koymayı planlıyorum
Buketkucuk Gulenay1234 ben henüz hazırlamadım ama nasipse bu hafta sonu hazırlayacağız şuan 31+2 haftalığız. Biz kilitli buzdolabı poşetlerine koyacağız herşeyi, çantaya da öyle yerleştireceğiz. Daha hijyenik olacaktır gerek korona açısından gerek düzen açısından🌼
Gulenay1234 Buketkucuk bencede düzen ve temiz olması çok önemli tabi ki bende öyle yapıcam nasipse bende başladım hazırlıklara 30 haftalığım ama biraz paniğim sanırım ☺️Anca olur sonra rahat ederim diye düşündüm sağolun 🌸
Gulenay1234 cilekreceli bana biraz tuzlu geldi arkadaşlardan aldığım fikirlerle kilitli buzdolabı poşetlerine yerleştircem bende inşallah ☺️🌸
Buketkucuk Gulenay1234 bende tedbirli olmakta yarar vardır diyerek bütün eksiklerini tamamladım kızımın ne olur ne olmaz, sadede ufak tefek eksikleri kaldı. Doğum çantasını da bu hafta hazırlayacağım kısmetse dediğim gibi erken de olsa ne olur ne olmaz🙌🏼