Minnaktospik NuurKahh 27+6 dan selam bizim Haziranın 3 ü olarak gözüküyor hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebislerinizi kızlar😊🌸💕
Umfa Minnaktospik merhabalar , benim 24+0 şu an ama son adet tarihime göre 1 temmuz görünüyor size doktor mu söyledi
beyza2912 kaçıncı hafta da bir şeyler almaya başladınız ben ikinciye hamileyim ama eksikler var yeni seyler almadim daha
Miababe beyza2912 benim ilk olduğu için erken başladık sanırım 15. Hafta cinsiyeti öğrendikten sonra başlamıştık
Kimkibu Miababe aynen ya al al bitmiyor bugun bi karıştırayım dedim neler var neler yok allahım büssürü eksik geldi aklıma 🙈 azıcık düzenleme yaptım artık etiketlerini kestim aldılarımın bikac haftaya yıkarım😊 etiket işi bile baya sürdü🤦♀️
Miababe Kimkibu hepimize kolaylar gelsin 🤗 tatlı telaşlar bazen yorulsam da hiç bitmesin istediğim telaşlardan 🥰
NuurKahh Kimkibu ben de kayınvalidemler de baya bişey aldılar daha almayı düşünmüyorum bundan sonra kendime alcam pijama takımı gögüs koruyucu filan
Kimkibu Miababe bende öyle bitsin istemiyorum🙈 ama zamanda çok çabuk geçiyor sanki😊 bazende diyorum geçsin gelsin kızım kollarıma bakalım😊😊
merviskoooo Tam 25 haftalik olduk biz de😍 yarin doktor randevumuz var özledik kızımızı heyecanlıyım ☺ rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımiza almayi nasip etsin