AltinYildizMom Parla_ ben yaklaşık 3 yıldır ekmek çok tüketmiyordum migdem sindirmiyor gibi geliyordu simdi tostla rahat 1 ekmek yiyorum buda bana çok fazla ama mecburum şuan malesef sağlıklı bişeyler midemizi bulandirmadida bizmi yemedik napalim 😂
Parla_ AltinYildizMom kesinlikle. İki kişiyiz eşim eve aldığımız ekmekle dalga geçiyor. Tostt yemezsem ekmek arası😂
AltinYildizMom Cicikus1 patates haşlaması benim normalde bile yiyebildigim birsey degil ama közlemesini deneyebilirsin belki
Seymaacih AltinYildizMom Allah yardımcınız olsun. O dönemi ağır atlatan biri olarak tost,haşlanmış patates brokoli ve havuç yiyebiliyordum. Sade veya peynirli makarna erişte. Kesinlikle çiğ soğan sarımsak ve yeşil soğandan uzak durun bence mide hiç hazmetmiyor
AltinYildizMom Seymaacih Aminn teşekkürler salata bol soğanlı öyle güzel yiyorumki ama sonra 3 saat kıvranıyorum o yüzden onuda bıraktım yemesi dert yememesi dert şuan ya yicem işkence çekicem ya aç kalıcam 😔
AltinYildizMom Minteha ağızdaki tat beni 2 hafta zorladı baya çok kötüydü gerçekten ama o zaman aç kalmıyordum nasılsa herşeyin tadı tuhaf diye bol bol yiyordum oda sinir bozuyor acaba bunu yesem geçermi şunu yesem geçermi diye diye aralıksız herşeyi deniyordum üst üste ama geçti şükür açlık başladı 😔
Canerkan1 AltinYildizMom 8+4 aynı durumdayım et salam yemiyorum ekmek allah affetsin kokuyo sanki bana ne yesen bulantı miğde ağrısı yoğurt meyve yiyorum iki kilo vermişim
Seymaacih AltinYildizMom valla çok iyi anlıyorum sizi 😂😂 bende normalde bayılırım soğan sarımsak türevlerine ama işte minnoşlar sevmiyor sanırım😀 12-13. haftadan sonra biraz daha iyi oluyor durumlar, ya sabırr diyoruz😀😂
Canerkan1 AltinYildizMom bazen çok canım çekerse yapıyorum ama çok zor çiğnerken bile bi öğrüntü geliyo ağzımda büyüyo sanki yutamıyorum
AltinYildizMom Canerkan1 o zaman boşver sende benim gibi bişeyler keşfetmeye çalış açlıktan mahfolcaz yoksa
[silindi] 8+5 im daha bu sabah böyle olmaya başladım 1 ayda 2 kilo aldım sabahtan beri hoc bor kokuya tahammülüm yok midem bulanıyor ama istifar edemiyorum
AltinYildizMom tcasl ben Allahtan kilo vermedim zaten 45 kiloydum kilo verdigimi düşünemiyorum bile 1 kilo almışım ama hep tostlardan kesin 🤭
Shylaaa Aynı durumu yaşıyorum sizinle. Reklamlarda ki yemeklere bile bakamıyorum çorbayı çok seven biriyim o da gitti. Bu ara tek yiyebildigim şey yoğurtlu makarna, patates haşlaması sabah tahin pekmez, ekşi yesil zeytin. Bugün ilk defa yeşil biber dolması çekti canım kocam yapamaz diye arkadaşa dedim o yapacak yarın inşallah yiyebilirim 😊 canım çocuğum şimdiden zorluyor 8+4 üm dört gözle 12. Haftami bekliyorum o zaman geçecek gibi geliyor nedense 😄🙈
Aslasl35 Shylaaa 7+6 yım , şuan açlıktan uyuyamıyorum , hem açlık hem midem ağzımda , 2 haftadır böyleyim , bugün artık çok ağladım 😢 çok çaresizim , doğuda şark yapıyorum üstelik çevremde hiç kimsem de yok 😢😢
AltinYildizMom Shylaaa hadii insallah o zamana kadar sabır 🤭 valla bende bizim oraların lor dolması vardi onu aserdim zor bulunur buldular ama pisiremiyorum bile korkumdan yiyemezsem diye bekliyorum rahat bir dönemimde yapicam ziyan etmicem diye 😂
Gkc123 Ağ ben de aynı durumdayım açım ama canın hiç bir şey istemiyor şunu mu yesem diye düşünsem bile hemen bir tiksinme oluşuyor mide için ilaç kullanıyorum az bir şey yedigim de çıkmasın diye halsiz ve uykulu olarak şu dönem bir bitse de rahat günler gelse diyorum bakalım inşallah 😕
AltinYildizMom Gkc123 ayy aynıyım diyorum canım bişey çekerse yerim en azından diye aklıma yemek geldikçe bile migdem bulanıyor 😔
Oslemserbestt Gkc123 Deletedmom_5 mide bulantısı olmayan yokmu bende yok normal hayatıma devam edior gbiyim resmen acaba bi sorunmu var 😳sadece sabah uyandıgımda wc gittigimde akıntım fazla oluyor sarı şekilde sizlerdede varmı acaba?
AltinYildizMom Aslasl35 geceleri ağır gelmesin diye tostta yiyemiyorum bende genelde çubuk krakerle bastırıp zorla uyumaya çalışıyorum çok zor Allah yardımcın olsun kafanı başka şeylerle meşgul et yanlız kalma en azından telefonda iletişim halinde ol ailenle kafan dağılsın