Mnevvr53 Elifberk ben bel fitigimdab sebep doktorum rapor vermisti mecbur sezeryan olmustum bel fitigi olupta normal doguma bazilari giremiyo riskli oluyo
Elifberk Akmankara ya acaba bişey sorucam henüz doktorum çatı muayenesi yapmadı onu beklemelimiyim sizce
Gldaneaysu Elifberk almıyorlar canım benim arkadaşım daha yeni doğum yaptı çatır çatır normal doğum yaptırdılar Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hayırlı kandiller dilerim 🤲🏻
Sevdae HemsireAnne01 teşekkür ederim de yarına kadar sabredemem kötü bişey mi yani canım lütfen cevap verir isin pozitif olması igg nin
Aylin61 Elifberk bebek ters ve su azalması olursa sezaryen yapıyor devlet hastanesi başka bilmiyorum Arkadaşım devlete gidiyordu sezaryen yaptılar
Elifberk Barlisko Maşallah neler tükettiniz hamileliğinizde 36.haftada bebeğinizin kilosunu hatırlıyor musun
Barlisko Elifberk normal.beslendim ekstra bişey yapmadim genetik diyordu doktorlar aynı besleniyorum suandada ikinci gebeligim be bebeğim normal.kiloda
Dryalp Elifberk benım de var canım tansiyonum normal istiyordum ama sağlık sorunlarımdan dolayı sezeryan olacağım benımde ondan korkum var acıkcası