btlsylgn0 Merhabalar👋🏻 bebek kıyafetleri için hangi deterjan önerirsiniz ve yumuşatıcı kullanımı önerirmisiniz?👼🏻😇
Busra34ybg btlsylgn0 green clean baby kimyasal hiç bi içeriği yok kimya mühendisi anne tarafından önerildi araştırdım en güvenilir olan oydu
Bsmlh btlsylgn0 duru granül hepsını yıkadım ütüledim çok gÜzel lavantalısı Migros’ta var ben soktan sade aldım
PapatyaAnne_ Aysenturnaaa Duru granülü nasıl kullanıyorsunuz acaba ☺️ makineyi tıkıyor diye okumuştum da
Bsmlh Arnisa yok hayır evden çıkmam yasak benım erken dogum riskim var aradım arattım eşime Migros’ta uzaktı soktan aldık sade ama cidden çok güzel kokusu bebege gelmez ama çok begendım
FatRam_1703 btlsylgn0 Ben duru granül sabun tozunu kullandım. 20 derecede 15 dakikalık programda yıkadım zaten çok kirli değiller 15 dakikalık yetti. Lavantalisi da varmış ama burada başka postta okumuştum lavanta çok ağır kokmuş bebeği rahatsız edermi acaba diye sormuştular. Ama bilemem tabiki.🤗
Goksuuuu Unibaby sıvı deterjan kullandım. Bosch çamaşır makinesinin bebeklere Özel programinda 30 derecede yıkadım. Kokusuz olması tavsiye ediliyor. Yumuşatıcı da kullanmadım zaten pamuk olduğu için yumuşacık çıkıyor.
Aycanmbenim btlsylgn0 ben e bebekten baby me aldım hem %100 organik hemde diğerlerine oranla daha uygun yorumları da güzel allerjik bebek anneleri kullandık rahat ettim yazmış
Arnisa Aysenturnaaa benim bebek proğramım yok . Elde yıkamayamı atsam acaba. 30 derece sentetik yada olurmu