kucuktosbik27 Minik34melek yok canım ücretli değil görüntüyü yakalayınca veriyorlar genelde yakalayamıyosa vermiyolar birazda cihazla alakalı bazısı hep renkli veriyormuş
Mrveeski Minik34melek ben özele gidiyorum muayene ücretim 200 TL her gidişimizde renkli ultrason fotoğrafı veriyor elimize. Renkli bakıyor zaten
Nuray23 Minik34melek ucretli degil. Iste canim verir guzel bi pozisyon yakalarsa 😊😊 bana yuzunu guzel gosterdigi zamanlar veriyor. Gostermedigi zaman net olmadigi icin vermiyor😊
rabia_12 Nuray23 merhabalar ya bende özele gidiyorum 15 haftalık hamileyim ama henüz renkli ultroson falan verilmedi bana bide muayene ücretim 195₺ Küçük olduğu için mi acaba yoksa verilmiyor mu
Knrsd Minik34melek bende özele gıdıyorum bır defa verdı her seferinde ıstıyorum arkası dönük yuzunu göstermiyor dıyor o yüzden vermiyor bu defada göstermezse hatıra olsun dıye ıstıycm muayene ucrerı 140 TL verıyorum bende
Ozge20ulu Minik34melek ben hep hem siyah hemde renkli alıyorum gittiğin yere bı sor istersen hatta diyorum ya 2bazen üç renkli aliyorum
Deletedmom_5 Aysege93 önceki kontrolümde çikolatalı süt ve çikolata yemiştim ona rağmen az az oynadı çok tembel olcak 😁
Sevinc24 Minik34melek bana göstermiyor bile renkli 175 lira veriyorum Avrasya hastanesine gidiyorum geçen sordum renkli varsa yüzünü göreyim dedim göremezsin bak elleri yüzünde dedi varmış yani bütüne kadar hiç göstermedi
Minik34melek Sevinc24 doktorunuzu degisin bide az veriyormusunuz yani 175 lira bosuanmi veriyorum deyin
Esmanurss rabia_12 canım bana 12 haftalıkken bile renkli verdiler her hastane aynı değil galiba küçüklükle alakası olduğunu sanmıyorum
Nuray23 rabia_12 daha kucuk oldugu icin olabilir. Mesela bana 21 de verdi. Onun oncesinde ekrandan goryodum ama uzayli gibi oldugu icin yani net yuzu olmadigi icin vermiyordu😂😂😂 sonrasinda net gordukce verdi. Doktorunuzdan kendinizde isteyebilirsiniz 🤗