Merhaba hanımlar. Bu mesajı yazmak için o kadar bekledim ki.Biraz önce test yaptım ve pozitifi gördüm. Umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.5 yıllık evliyim. İlk gebeliğim evlendikten 17 ay sonra oldu hiç korunmadığımız halde. 22 haftalıkken kaybettik. Çok üzüldüm çok ağladım. Ama zamanla herşeye alışıyor insan. Hep dua ettim bu süreçte.Maddi manevi büyük sıkıntılar yaşadık ve bebeği çok istememize rağmen korunmak zorunda kaldık. 29 martta tam 3 yıl bitiyor bebeğimizi kaybedeli ve ben tekrar hamileyim. Çok şükür nasip oldu. Happy mom ı da bebeğimizi kaybettikten sonra keşfettim ve inanın 3 yıldır şu mesajı yazmayı bekliyorum. Bu benim ilk postum. Hep okudum dua ettim yardımcı olmaya çalıştım. En sevdiğim de doğum hikayeleri ve hamilelik haberleri. Ben hiç umudumu kaybetmedim. Umarım bunu okuyan güzel insanlar Allah en yakın zamanda size de bu güzel haberi almayı en yakın zamanda nasip eder. Şimdi artık bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ve anne olmak isteyenler için dua edicem. Dualarım hepimiz için 🙏🙏🙏🙏