FsE Rukenkumsal normalde zaten balık yiyen biriyim ama hamile oldugumda ağzıma bile süremedim midem bulandi başka şeylerden almaya çalisiyorum ondan alamadigim proteini filan😕
Busecetin Rukenkumsal 31 Rukenkumsal 31+0 bugün kontrolümüz vardı bizimkide 2200 doktor iri dedi ama yapısalda olabilirmiş yediklerimdende ileriki haftalarda bakıcaz maşallahlarımız var
Saganak Bana verilen kağıtta 4 ayrı kilo yazıyorr OTT:1889gr Shepard:1733gr Hadlock:1790gr Hadlock4:1806gr Bunlardan hangisi ki bebeğin kilosu sizce Birde gestasyonel yaş 31 hafta 0 gün yazıyor sonografik yaş 31 hafta 4 gün sata göre 31+0 bugün diğeri usg de çıkan mı bilen bi el atsın kafam karıştı
Busecetin Rukenkumsal ben başta düzensiz besleniyordum ama gebelik şekerini düzene soktuktan sonra protein ağırlıklı beslendiğim için sanırım bir anda kilo aldı sağlıklı dedi ama 🙊 biraz tosuncuk olcak sanırım normal doğum çok istiyorum ama bakalım hayırlısı
Nagihanali Rukenkumsal bizim de hafta günlerimiz aynı bugun kontrol vardı gittim kg 1600 civarı idi. Ama bana iyi dedi normal herşey yoksa çok mu düşük acaba
Mervesim Nagihanali hayir ya cok iyi kilosuu massallah 👌🏻 1400 den dusuk olmadigi surece cok iyi. Ben arastirdim 31 haftada 1400 olmasi gerekiyo benim 31 haftalikken 1560 gramdı.
Mervesim cigdmpkr benimkide zayif doktorun demesine gore geriden geliyo diyip korkuttu beni. Gecen hafta 31 haftalikken ben 1560 gramdi. Zayif dedi belki de diyorum anasina cekti yiyor yiyor yaramiyor dimi 😂
cigdmpkr Mervesim aynen canim bnmkide o kiloda yediklerim bana yariyo cocuga yaramiyo son haftalarda hizli kilo aliyo diyolar ama bakalim ins. alir bizimkilerde 😇
Snur94 Rukenkumsal bende bugün gittim 30+5 de 1.650 kilo sesi şekerim var korkuyorum çok kilo almasından bende post açacaktım kilosu fazla mı diye ☺️