PelinHekimoglu En hiç süt içmiyorum çok ta yemiyorum birşey de çekmiyor canım ama Bebek büyüsün diye çok yemek kendimize zarar bence kilo açısından sonuçta o ihtiyacı olanı alıyor bizden 🤷🏻♀️
Mervesim PelinHekimoglu bence o zaman sutle falanda alakasi yok ya belki yapisiyla alakasi yiyor yiyor yaramiyor annesi gibi 😂 aspirin verdi bana doktor 🙄
Rukenkumsal PelinHekimoglu haklısın ihtiyacı olanı sömüryor bizden bebeğe iyi gelsin diye yiyip kilo alan biz 🙊
PelinHekimoglu Mervesim takılmıyorum ben pek onu ye bunu ye diyenlere canım ne zaman isterse o zaman yiyorum bizi şişirmeye çalışıyorlar 😅
Mervesim PelinHekimoglu valla ya dengem sasti artik saahurda ayri yiyorum bizimkilerle aksam zaten iftara saglam yiyorum gec yattigim icin 3 4 gibi bisiler yiyorum sistim valla bu ara ya bebek kilo alcak diye
PelinHekimoglu Mervesim bakma sen öyle söyleyenlere 20 kilo alıp 2 Kilo Bebek doğuran var sen bildiğine bak tatlım bence Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah 🤗
Rukenkumsal Tugbaumit yaaa amin gözü olanın gözü çıksın 🙊 rabbim saglıkla almamızı nasip etsin inşalalh
FsE Rukenkumsal normalde zaten balık yiyen biriyim ama hamile oldugumda ağzıma bile süremedim midem bulandi başka şeylerden almaya çalisiyorum ondan alamadigim proteini filan😕