Fqtma 40 haftamız bitti haftaya perşembe yatış verildi gelmesini bekliyoruz dua edin kızlar bu perşembe gelsin artık
Ozlemust Junniorkoc ben yürüyüş yapınca daha dayanılmaz oluyor kalça ağrım Benim doktorum izinde haftaya gideceğim 39.haftada bakalım o zamana kadar gelmezse gelirse de naparım bilmiyorum 🤷♀️
Junniorkoc Ozlemust inşallah bekler doktorunu kendi doktorunun olması daha çok güven verir ama yinede önemli olan sağlıkla gelmeleri 🥰🤗
Serrax Beyziikoo aynen😂 35+5 im ben de bugün 29 mart sezaryen günüm. Doğum zamanı için mart annelerine,hafta boy kilo için nisan annelerne bakıyorum😂😂
BebegimleYeniHayat_34 Serrax toplam 10 kg aldım bebekte 3250 kg 50 cm di en son 36+5 haftada şimdi cuma son kontrolümüz var bakalım 🥰🙏🏼🧿
Beyziikoo Serrax En azından sezaryen ve gününüz belli Mart annesisiniz🤣🤣 Ama benim hep muamma😑 İşlerimi nasıl halletsem kişisel bakımımı ne zaman yapsam her şey soru işareti 😑😑😑😑
BebegimleYeniHayat_34 Tugba_0 benimde cuma son kontrol günü çatı muayenesi olacağım cuma da 38 oluyoruz bakalım şuan hiç birşey yok en son normal di herşey fakat aşırı korkmaya başladım allahım kurtarsın hepimizi su gibi inşallah 🙏🏼
Wonderwoman Tugcelove 31 de gittiğimde nromaldi 33 cu haftada gittiğimde dönmüş tü. 10 gün sonra kontrolüm var kanala girmiş falan derse normal.dogum istiyorum Allah’ın izniyle.