Tugba_0 canım aynı günümüz seninle benimde dün gece hafif sancılarım vardı bugün randevum vardı nst de sancı falan çıkmadı çatı muayenesi oldum bi de şuan hafif sancılarım var nişanım da gelmiş olabilir doktor kan 🩸 gelmesi normal dedi ama

Tugba_0 38+0 canım. 3 gündür kasık ve bel ağrım var. Dün NST de sancım çıktı. Doktor bu hafta gelir dedi bugün bacaklarımda kasık bölgemde inanılmaz bir ağrım var yürümemi etkiliyor ama nişan falan hiçbir şey yok.

Tugba_0 Mart annesi postlarına mı Nisan annesi postlarına mı cevap vermem gerekiyor bilmiyorum 😅😅😅
    35+5′im bazen Mart sonu bazen Nisan’ın ilk haftası çıkıyor doğum tarihi 🙈
    Ne annesi olucağımı neyi bekleyeceğimi bilmiyorum 🙈🙈

Haftaya pazar sezeyan günü verdi doktor çok ama çok heyecanlıyım 💙💙

Tugba_0 36+2′den selammm 🥳 25 mart perşembe gününe sezaryen olacağım inşAllah 🤲🏻 Bugün kontrol vardı bebiş iyi çok şükür gün sayıyoruz 💃🏻

Tugba_0 dün akşam beyaz sümüksü bir şey geldi baya yoğundu akıntıdan farklı o biraz şüphelendirdi beni.. kaşık bel ağrım 4-5 gündür var düzensiz olarak dün kontrole gittim 40 üzeri bi tane sancım çıktı bugün baş ağrısı falan çekiyorum bilmiyorum ne zaman gelecek piremses 😄

Tugba_0 nst de ufak ufak sancılar çıkıyor, 26 marta sezeryan tarihi aldım ama doğum şeklinden hala emin değilim bebeğim kilolu olduğu için normalden biraz çekiniyorum 35+5 teyiz 3430 gram tosuncuk 😊

Tugba_0 38+6yım bende 37de çatı muayenesinde yumuşama var demişti 38de 1 cm olmuş açılma şimdi açılma ilerlesin diye uğraşıyorum geceleri yatarken ve yürürken çatı kemiklerim ağrıyor ama henüz sancılarım başlamadı Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 🥰

Ozlemust bende adet ağrısı gibi ağrılar var doktor banada 40 haftayı bulur demişti, ama dün bu hafta gelir dedi. Resmen çatı ağrım çok fazla çatı ağrısı mı bilmiyorum bacak ve kasıklarımdaki yürümekte bile zorlanıyorum.

Baharbek peki bebeğiniz kanala girdimi acaba ben en son gittiğim de daha girmemişti

Wonderwoman Öyle mi desek böyle mi ikilemde kaldık valla🙈 Bazen diyorum sezaryenin en güzel yanı günün belli olması her şeyini hazırlayabiliyorsun ne güzel 😍😍

Tugba_0 39 haftamdayim ne nisan ne su geldi arada ağrılar giriyo cikiyo ama doğum sancisi değil tabi bilmiyorum bakalim yarın kontrolumuz var

38+2 hamilelik başından beri sırt ağrım vardı hala da o var onun dışında hiçbirşey yok yarın kontrolüm var bakalım dönmüşmü her muayenede unutuyorum sormayı