Kızlar hiç sancı nişan açılması olan var mı ne durumdasınız ben 37+5 deyim dün gece kasıklarım ağrıdı biraz adet ağrısı gibi kasılma oluyor ama düzenli değil en son gittiğimdede açılma yok ama rahim yumşamış dedi bu perşembe kontrolüm var inşallah açılma olur
Mart anneleri nasılsınız ne durumdasınız sesiniz çıkmıyor 😊
Tugba_0 canım aynı günümüz seninle benimde dün gece hafif sancılarım vardı bugün randevum vardı nst de sancı falan çıkmadı çatı muayenesi oldum bi de şuan hafif sancılarım var nişanım da gelmiş olabilir doktor kan 🩸 gelmesi normal dedi ama
Tugba_0 38+0 canım. 3 gündür kasık ve bel ağrım var. Dün NST de sancım çıktı. Doktor bu hafta gelir dedi bugün bacaklarımda kasık bölgemde inanılmaz bir ağrım var yürümemi etkiliyor ama nişan falan hiçbir şey yok.
Haftaya pazar sezeyan günü verdi doktor çok ama çok heyecanlıyım 💙💙
Tugba_0 36+2′den selammm 🥳 25 mart perşembe gününe sezaryen olacağım inşAllah 🤲🏻 Bugün kontrol vardı bebiş iyi çok şükür gün sayıyoruz 💃🏻
Tugba_0 nst de ufak ufak sancılar çıkıyor, 26 marta sezeryan tarihi aldım ama doğum şeklinden hala emin değilim bebeğim kilolu olduğu için normalden biraz çekiniyorum 35+5 teyiz 3430 gram tosuncuk 😊
Junniorkoc aynı günüz bende de bişe yok nst de bişe çıkmadı
Beyziikoo aynen 36+0 🙈 Mart sonu Nisan başı
- Düzenlendi
Ozlemust bende adet ağrısı gibi ağrılar var doktor banada 40 haftayı bulur demişti, ama dün bu hafta gelir dedi. Resmen çatı ağrım çok fazla çatı ağrısı mı bilmiyorum bacak ve kasıklarımdaki yürümekte bile zorlanıyorum.
Junniorkoc peki kaçıncı haftadasınız bebek kanala girdimi
Wonderwoman Öyle mi desek böyle mi ikilemde kaldık valla🙈 Bazen diyorum sezaryenin en güzel yanı günün belli olması her şeyini hazırlayabiliyorsun ne güzel 😍😍
Tugba_0 38+0 evet bebek kanala girmiş
Tugba_0 39 haftamdayim ne nisan ne su geldi arada ağrılar giriyo cikiyo ama doğum sancisi değil tabi bilmiyorum bakalim yarın kontrolumuz var
38+2 hamilelik başından beri sırt ağrım vardı hala da o var onun dışında hiçbirşey yok yarın kontrolüm var bakalım dönmüşmü her muayenede unutuyorum sormayı