ipeksenol Ben 16+1 de öğrendim aslan oğluşumu🥰🙏🏻💞🧿 Aslında 2 hafta öncesinde belliydi ama ben gitmedim arada kontrole bekledim 🤗 Sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🏻💐🤰
Ervaerva Melikeyldrmm ben doktor mağduru olduğum için 4 buçuk aya kadar öğrenemedim ultrason cihazları berbat olduguniçin haftaya gel haftaya gel dedi basından attı bnde hastaneyi değiştirdim 5 ci ayda gittiğim hastanede direk oğlumun pipisini gördük
seyma_54 11+4 gittiğimizde erkeğe benzettim dedi doktor sonra 15 haftalıkken kesin bir dille erkek olduğunu öğrendik bizde 🥰🥰
Melikeyldrmm Emirle benimki sırt üstü yatıyordu kıza benziyor dedi ama haftaya tekrar bakacak. Göstermedi denilen arkası mı dönük oluyor nasıl oluyor sırt üstü yatar gibi olmuyor mu
Emirle Melikeyldrmm bacaklarını kapatmıştı bide uyuyo galşba dedi doktor hiç kımıldamadı bile 10 dk tuttu daha fazla tutamam dedi brktk 😊
nuriyekeles301 Melikeyldrmm devlette kız dediler hem 2li tarama da hemde 17. Haftada sonra detaylı için özele gittim erkek dedi🙂
melegiiimm Melikeyldrmm ben 17.haftada ogrenmistim gostermemisti kerata artik 17 dede gostermeyince ayni gun icinde 3 farkli doktora gitmiştim orada gostermisti sagolsun:)
Melikeyldrmm melegiiimm göstermemesi nasıl oluyor acaba arkası mı dönük oluyor ben her gittiğimde sırt üstü yatar gibi duruyor 🥰
melegiiimm Melikeyldrmm benimkinin yuzu sirtima donuktu surekli.daha sonra sirtustu yatinca kesin oldugunu anladilar.d
Emneyldzlrr50 Alizade_16 bende 12+3 de öğrendim bugun bebek kımıldayınca erkek dedi doktorum 😍😌biraz daha beklemeli miyim acaba
Melikeyldrmm Emneyldzlrr50 bence erkek dediyse değişmez değişmiyor yani organ görüp erkek diyor ama kiz olunca değişiyormuş ❣️
Dilana-24 Melikeyldrmm merhaba canım , ben 16. Haftasında öğrendim sonra detaylı ultrason yaptırırken de doktorum netleştirdi zaten çok şükür şimdi 27 haftalık olduk oğluşumla ☺️☺️